Conține 100% zahăr din flori de cocos. Zahărul din flori de cocos este un îndulcitor natural obținut din nectarul florilor de cocos.
Aroma sa este apropiată de cea de caramel. Poate fi consumat ca atare sau în preparate gătite, adăugat în cafea, ceaiuri și diverse băuturi și este utilizat chiar și pentru prepararea diferitelor dulciuri din comerț, fiind o alegere mult mai potrivită, mai echilibrată, pentru sănătatea și buna funcționare a organismului nostru.
Beneficii:
- Zahărul de cocos are un indice glicemic mic, de doar 35, față de 63, cât are zahărul alb rafinat, astfel, ajută la păstratea nivelului de glicemie la indicele normal.
- Are un efect probiotic, contribuind la menținerea sănătății florei intestinale.
- Acest zahăr de cocos fiind bogat în antioxidanți este eficient în infecții, poluare, persoanelor de orice vârstă pentru sănătatea celulară.
- Are grijă de sistemul osos și de cel muscular, mulțumită vitaminelor din complexul B regăsite în compoziția sa.
- întărește sistemul imunitar și poate îmbunătății funcția reproductivă și fertilitatea.
- Ajută hipertensivii în scăderea tensiunii, protejează inima și funcționarea sistemului cardiovascular.
- Ajută la buna funcționare a creierului, tratează depresiile, menține echilibrul proteic și a sistemului nervos.
- Contribuie la producția de melatonină, mulțumită cuprului.
- Menține și asigură sănătatea rinichilor și buna funcționare a acestora.
Declarație nutrițională/100g:
Valoare energetică: |
1627kj/389kcal |
Grăsimi: |
<0,1g |
din care acizi grași saturați: |
0g |
Glucide: |
96g |
din care zaharuri: |
96g |
Proteine: |
1,3g |
Sare: |
0,25g |