Cristalele de zahăr obtinuțe prin concentrarea și apoi deshidratarea sevei colectate în urma creșterii mugurilor de flori de cocos, ce păstrează din vitaminele și mineralele acesteia. Zahărul de cocos poate fi utilizat pentru a îndulci cafeaua, ceaiurile, sucurile naturale și smoothie-urile, dar și în prepararea de dulciuri de casă, precum prăjiturile – iar în creme și aluaturi conferă o textură deosebit de fină, spre deosebire de zahărul obișnuit.
Recomandat a se folosi ca înlocuitor pentru zahărul tradițional, având efecte mult mai benefice decât acesta.
Ingrediente: Conține 100% zahăr din flori de cocos.
Alergeni: produs într-o întreprindere ce procesează și soia, gluten, țelină și semințe oleaginoase.
Beneficii:
- Are un indice glicemic redus, reglează nivelul de zahăr din sânge și este potrivit și pentru diabetici.
- Susține sistemul muscular și osos, fiind eficient în eliminarea toxinelor.
- Vitamina B8 din compoziție este eficientă în combaterea anxietății și depresiei.
- Potasiul din zahărul din flori de cocos ajută în hipertensiune, scade nivelul de zahăr din sânge, zincul are efect asupra fertilității, sistemului imunitar.
- Este bogat în antioxidanți și asigură sănătatea celulară.
- Menține echilibrul proteic și asigură buna funcționare a sistemului nervos.
- Contribuie la funcționarea metabolismului, producerea de hormoni și enzime.
- Nu suprasolicită pancreasul, fiind lent absorbită de organism.
Declarație nutrițională/100g:
Valoare energetică: |
1643kj/389kcal |
Grăsimi: |
0,17g |
din care acizi grași saturați: |
0,17g |
Glucide: |
95,3g |
din care zaharuri: |
95,3g |
Proteine: |
1g |
Sare: |
0,25gg |