Zahărul din agave este un îndulcitor natural care poate fi o alternativa sănătoasă la zaharul și îndulcitorii tradiționali. Poate semăna la gust cu siropul de arțar, însă prezintă un indice glicemic scăzut. Are o capacitate de îndulcire la fel de bună sau chiar mai bună decat mierea.
Agavele prezintă proprietăți antibacteriene benefice pentru organism, astfel că, îndulcitorul este un produs foarte bun chiar și pentru vindecarea bacteriilor intestinale sau ale stafilococului auriu.
Ingrediente: agave*, maltodextrin[ din porumb 5%*, *din agriculturi ecologice.
Beneficii:
- Grație mineralelor și vitaminelor pe care le conține, aceasta are rol antiinflamator, antimicrobian.
- Ajută la întărirea sistemului imunitar și contribuie la menținerea unui organism sănătos.
- Reduce nivelul de colesterol, conținând insulină.
- Susține sistemul digestiv, având efect prebiotic și contribuind la refacerea florei microbiene.
- Crește nivelul de absorbție a nutrienților, magneziului și calciului.
Acest site utilizează cookie-uri. Multe dintre ele sunt necesare pentru operarea site-ului web și a funcțiilor sale, altele sunt utilizate în scopuri statistice sau de marketing. Prin decizia "Accept doar cookie-urile esentiale" va vom respecta confidentialitatea si nu vom seta cookie-uri care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului.
Essential
Statistics & Marketing
Acceptă toate
Acceptă doar cookie-urile esențiale
Setări privind confidențialitatea
save & close
Essential
Cookie-urile esențiale permit funcții de bază și sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului web.
arată informații
Statistics & Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate de către terți sau editori pentru a afișa publicitate personalizată. Acestea fac acest lucru prin urmărirea vizitatorilor pe diferite site-uri web.