0726 338 936 (L-V | 9:00-16:30)

Vitamina D3 2000UI complex+K2+A 60 cps Greennatural

  • 100%
Producator: Greennatural
Greutate: 60 cps
CodProdus: 6427088001615

Disponibilitate: In stoc

Pret normal:363 49,01 RON

37,70 RON

Descriere produs

Detalii

Vitamina D este denumită și vitamina soarelui sau vitamina antirahitică și este absolut necesară pentru buna funcționare a sistemului osos, dar și a întregului organism, rolul său fiind esențial și în alte procese vitale. Vitamina K2 servește pentru mai multe funcții ale corpului, însă cele mai importante sunt carboxilarea sau activarea unei clase de proteine cunoscute ca proteine GLA și coagularea sângeluiVitamina A are efect antioxidant, ține nivelul colesterolului sub control, și ne ajută  stocam grăsimiProtejează în același timp mucoasa bucală și digestivă, dar are grijă și de sistemul respirator. Contribuie la dezvoltarea oaselorsprijină sistemul imunitar și ne ajută  ne vindecăm mai rapid în cazul unor infecții sau inflamații.

Ingrediente/cps: capsulă: gelatină, glicerină, apă, vitamina A – 0,4 mg*, vitamina K2 (din ulei de Soia/ Glycine max) – 0,12 mg*, vitamina D3 – 0,05 mg/ 2000 UI* (*doză maximă recomandată/ 2 capsule furnizează 800 mcg vitamina A/100%VNR, 240 mcg vitamina K/320%VNR și 100 mcg vitamina D/2000%VNR – Valoare Nutriționala de Referință cf. Regulament 1169/2011). 

Mod de administrare: câte o capsulă de 2 ori zi, înainte de mesele principale cu un pahar de apă plată.

Beneficii:

Vitamina D3 este esențială în menținerea concentrației normale de calciu în sânge și, implicit, devine esențială pentru sănătatea sistemului osos, a sistemului muscular și a dinților. Practic, vitamina D ajută la fixarea calciului în oase. De asemenea, vitamina D3 participă activ la procesul de diviziune celulară și la absorbția normală a calciului și a fosforului în organism. Un rol mai puțin cunoscut al vitaminei D3, dar extrem de important, este acela de a menține buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina K2 previne acumularea de calciu în elastina din piele, efectul fiind acela  stopează apariția ridurilor. Altfel spus, vitamina K2 este folosită pentru a activă proteinele care reglează locul în care ajunge calciul în corp.

Vitamina A are efect antioxidant, ține nivelul colesterolului sub control, și ne ajută  stocăm grăsimiProtejează în același timp mucoasa bucală și digestivă, dar are grijă și de sistemul respirator. Contribuie la dezvoltarea oaselorsprijină sistemul imunitar și ne ajută  ne vindecăm mai rapid în cazul unor infecții sau inflamații.

Contraindicații: Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului! A se consulta specialistul înainte de utilizare, în special de către femeile însărcinate sau care alăptează!

Atenționări: A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos; adăugați exercițiile fizice corespunzătoare și echilibru mental.  A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nostru este obținut și testat în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, 22000 și GMP. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator Greennatural

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Vitamina D3 2000UI complex+K2+A 60 cps Greennatural

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating