Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ulei pentru accelerarea bronzului SPF 10 150 ml Body Farm

  • 100%
Producator: Body Farm
Greutate: 150ml
CodProdus: 5204702040158

Disponibilitate: In stoc

44,00 RON

Descriere produs

Detalii

Uleiul hidratant pentru accelerarea bonzării compus din ulei de morcovi, ulei de măsline și ulei de susan asigură protecție pielii împotriva razelor solare dăunătoare, ajutând-o, în același timp, să capete un bronz uniform, sănătos, cu un luciu natural.

Ingrediente: ulei de morcovi, ulei de măsline, ulei de nuci, ulei de cocos, ulei de susan. 

Mod de utilizare: Ușor de folosit pentru un rezultat fără pete: formatul cu pulverizator permite o aplicare uniformă.

Beneficii:

- Este cunoscut faptul că morcovul este extrem de bun pentru vedere, dar, pe lângă asta, mai are și alte proprietăți. Bogat în minerale și în vitaminile A, B, C, E, morcovul este unul dintre cele mai populareProprietățile uleiului de morcovi: favorizează obținerea și menținerea unui bronz sănătos, are acțiune antioxidantă, antirid, este revigorant, revitalizant, oferă pielii un aspect sănătos, radiant.

- Beneficiile uleiului de măsline sunt recunoscute încă din antichitate, din vremea lui Hipocrate, Galen sau Diocles, când măslinele erau simbolul păcii și al gloriei. În prezent, medicii au realizat că uleiul de măsline deține importante proprietăți benefice pentru menținerea sănătății organismului. De secole, oamenii folosesc uleiul de măsline ca produs pentru îngrijirea corporală. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline este un foarte bun hidratant. Proprietățile antiinflamatorii ale uleiul de măsline inhibă procesul de îmbătrânire al celulelor, atât din interior cât și din exterior. Datorită conținutului de hidroxitirosol (polifenol), vitamine si antioxidanți, uleiul de măsline conferă o strălucire aparte pielii și ameliorează ridurile. Protejează pielea expusă la soare, datorită conținutului de vitamina A și de vitamina E, prevenind arsurile solare. 

- Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de susan sunt extraordinare, datorită nutrienților importanți pe care îi conține. De fapt, acest aliment atât de nutritiv este folosit de către omenire de mai bine de 5000 de ani. Uleiul de susan este de altfel considerat un aliment medicinal, iar popularitatea sa este în creștere în lumea întreagă. Uleiul de susan conține cantități impresionante de mangan, cupru, calciu, fier, magneziu, zinc, fosfor, fibre alimentare și vitamine din complexul B. De asemenea, uleiul de susan conține și proteine atât de necesare organismului uman. Folosit extern, uleiul de susan îmbunătățește calitatea pielii. Colagenul este esențial pentru o piele frumoasă și sănătoasă, iar zincul din semințele de susan stimulează producția de colagen, ceea ce conferă pielii un aspect mai tânăr, elastic și mătăsos. În plus, zincul este util și în procesul de vindecare al organismului, al arsurilor (al arsurilor solare) și al altor boli de piele.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator Body Farm

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei pentru accelerarea bronzului SPF 10 150 ml Body Farm

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.