Ulei extravirgin de cocos NutriOil

Producator: Nu
Greutate: Nu
CodProdus: 6427088005132

Disponibilitate: In stoc

26,90 RON

Descriere produs

Detalii

Uleiul de cocos extravirgin ecologic obtinut prin presarea la rece a miezului de nuca de cocos.

Uleiul este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid.

Ingrediente: ulei de cocos ecologic extravirgin

Importator: Soria SRl, str.C. Porumbescu, nr.1, Suceava Tel. 0330/ 803343, 0749 016 148.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Tara de origine: Sri Lanka

Este recomandata folosirea produsului ca produs cosmetic( ingrijirea parului, hidratare a scalpului), ingredient pentru produse cosmetice( sapun, creme, lotiuni) sau ca aliment

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei extravirgin de cocos NutriOil

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating