Ulei extravirgin de cocos NutriOil

Producator: Nu
Greutate: Nu
CodProdus: 6427088005125

Disponibilitate: In stoc

42,30 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente: ulei de cocos ecologic extravirgin Importator: SORIA SRL, str. C.Porumbescu, nr.1, Suceava Tel. 0330/ 803343, 0749 016 148.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei,ferit de accesul copiilor.

A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Tara de origine: Sri Lanka.

Este recomandata folosirea produsului ca produs comsetic( ingrijirea parului, hidratare a scalpului) ingredient pentru produse cosmetice(sapun, creme, lotiuni) sau ca aliment. Punct de topire: 25 de grade.

Uleiul de cocos extravirgin ecologic obtinut prin presarea la rece a miezului de nuca de cocos. Uleiul ese semi-solid pana temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid. A se pastra la loc uscat si racoros.

A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei extravirgin de cocos NutriOil

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating