Ulei Extravirgin de cocos ecologic

Producator: Divine
Greutate: Nu
CodProdus: 6427088000190

Disponibilitate: In stoc

20,60 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente: ulei de cocos ecologic extravirgin

Uleiul de cocos extravirgin ecologic obtinut prin presarea la rece a miezului de nuca de cocos.

Uleiul este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid.

A se pastra la loc uscat si racoros. A se oncumsa inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Este recomandata folosirea produsului ca produs cosmetic( ingrijirea parului, hidratare a scalpului) ingredient pentru produse cosmetice( sapun,creme,lotiuni) sau ca aliment. Punct de topire: 25 de grade.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerit, ferit de accesul copiilor.

A se folosi prefearabil inainte de data marcata pe ambalaj. Tara de origine: SriLanka

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Divine

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei Extravirgin de cocos ecologic

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating