Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ulei esențial Eucalipt 10 ml Essence

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Soria
Greutate: 10ml
CodProdus: 6427088000779

Disponibilitate: Nu este in stoc

22,70 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente: 100% ulei esențial de eucalipt (Eucalipyptus globulus crudo), presat la rece.

Mod de utilizare: Intern: Administrarea internă se face la recomandarea medicului specialist. Extern: Uz cosmetic, aromaterapie, masaj, inhalații. Aplicarea pe piele a uleiurilor: vă recomandăm să diluați în proporția de 3-5 picături de ulei esențial la 10 ml de ulei gras (de măsline, argan). Aromatizările cu uleiuri: cea mai simplă metodă este utilizarea lămpilor de aromaterapie, în vasul cărora se pun 30-50 ml de apă și 10 picături de ulei.

Beneficii: 

Uleiul esențial este folosit și în problemele respiratorii precum tusea, nasul înfundat, dureri în gât, astm, congestie nazală, bronșită și sinuzite.

- Poate fi folosit pentru a tratata cistita prin folosirea băilor în care ai pus 2-3 picături de ulei de eucalipt.

- În bolile aparatului digestive, uleiul are importante proprietăţile astringente (datorită taninurilor) şi efecte vermifuge (contra viermilor intestinali), precum şi acţiuni antimicrobiene (în caz de diaree şi dizenterie). Se recomandă infuziile.

Unul dintre motivele pentru care oamenii folosesc acest ulei este plăcerea efectului redat de el – de răcorire. Fiind un bun stimulant, uleiul esențial ajută la eliminarea stărilor de extenuare mentală și revigorează organismul. Poate fi de ajutor și în tratarea stresului și a problemelor psihice.

-  Un masaj cu puțin ulei de eucalipt (diluat puțin cu un alt ulei) pe zonele dureroase poate face minuni. Este recomandat și persoanelor care suferă de reumatism, lumbago, ligamente și tendoane luxate, rigiditate musculară, fibroză, dureri ale nervilor.

Calitățile sale îl fac un bun pesticid natural, dar este folosit des și împotriva păduchilor.

Precauții:  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat.

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie deoarece pot declanșa o criză.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Soria

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei esențial Eucalipt 10 ml Essence

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.