Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ulei esențial de Portocal 10 ml Essence

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Soria
Greutate: 10ml
CodProdus: 6427088000830

Disponibilitate: In stoc

22,70 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente: 100% ulei esențial de portocale dulci (Citrus sinensis), presat la rece.

Mod de utilizare: Intern: Administrarea internă se face la recomandarea medicului specialist. Extern: Uz cosmetic, aromaterapie, masaj, inhalații. Aplicarea pe piele a uleiurilor: vă recomandăm să diluați în proporția de 3-5 picături de ulei esențial la 10 ml de ulei gras (de măsline, argan). Aromatizările cu uleiuri: cea mai simplă metodă este utilizarea lămpilor de aromaterapie, în vasul cărora se pun 30-50 ml de apă și 10 picături de ulei.

Beneficii: 

Cu un parfum complex și note dulci-citrice fabuloase, uleiul esențial de portocală acționează asupra tenului fad, gras, lipsit de vitalitate.

Difuzat în încăpere, alungă insomniile, relaxează și purifică aerul. În mod extraordinar, mirosul de ulei de portocală stârnește atât senzații calmante, cât și de bucurie, datorită proprietăților sale antidepresive și stimulatoare.

Benefic pentru dantură – medicii stomatologi încurajează folosirea uleiului esențial de portocale pentru albirea dinților, dar și pentru albirea lucrărilor dentare. Pentru efecte uimitoare, folosește ulei de portocale în combinație cu bicarbonat de sodiu. Pe parioada sarcinii ori la persoanele cu gingii sensibile, uleiul de portocale trebuie aplicat cu mare grijă, pentru a nu atinge gingiile, ci doar suprafață dintelui. Uleiul de portocale poate fi folosit și pe post de apă de gurădacă este diluat în apă, pentru eliminarea bacteriilor și pentru o respirație proaspătă.

Efecte sedative – uleiul de portocale are capacitatea de a induce o senzație de calm, de relaxare. Spre deosebire de sedativele sintetice, uleiul esențial de portocale nu are efecte adverse și te ajută  te echilibrezi într-o manieră naturală.

Antiinflamator eficient – uleiul esențial de portocale are efecte antiinflamatoare atât la interior, cât și exterior. Așadaracesta calmează inflamațiile din organism, dar și pe cele apărute la nivelul pielii.

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat.

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie deoarece pot declanșa o criză.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Soria

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei esențial de Portocal 10 ml Essence

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.