Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ulei esențial de lavandă 10 ml Essence

Producator: Soria
Greutate: 10ml
CodProdus: 6427088000786

Disponibilitate: In stoc

22,70 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente: 100% ulei esențial de Lavandă (Lavandula angustifolia, Lavandula officinalis), obținut prin distilare.

Mod de utilizare: Intern: Administrarea internă se face la recomandarea medicului specialist. Extern: Uz cosmetic, aromaterapie, masaj, inhalații. Aplicarea pe piele a uleiurilor: vă recomandăm să diluați în proporția de 3-5 picături de ulei esențial la 10 ml de ulei gras (de măsline, argan). Aromatizările cu uleiuri: cea mai simplă metodă este utilizarea lămpilor de aromaterapie, în vasul cărora se pun 30-50 ml de apă și 10 picături de ulei.

Beneficii: 

- Calmare – Puneți câteva picături de ulei esențial de lavandă la încheietura mâinilorîntre degetele de la mâini/picioare sau frecați picăturile direct în palme. Inspirați apoi adâncCalmează atât în stare gazoasă prin aspirația în plămâni cât și prin pătrunderea prin piele. Puteți încerca seară acasă sau chiar la birou între ședințe stresante. 

Ajută la ameliorarea durerilor de cap, combate depresia, stresul şi stările de tensiune nervoasă, graţie mirosului cu efect de relaxare a sistemului nervos.

- Tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii precum: acneea, psoriazisul, eczemele și ridurile. Mai ajută la formarea țesuturilor cicatrizante, care ar putea fi esențiale în vindecarea rănilor, tăieturilor și arsurilor. Lavanda mai poate ajuta și la alinarea mușcăturilor de insecte și a mâncărimilor pielii.(5) Este un anti-inflamator natural , deci ajută la reducerea mâncărimilor, umflăturilor și roșeții.

- Menținerea părului tău sănătos. Ajută la omorârea păduchilor, ouălelor de păduchi și a altor insecte. Baza de Date Cuprinzătoare a Leacurilor Naturale/Natural Medicines Comprehensive Database (NMCB) spune că lavanda este posibil să fie eficientă pentru tratarea alopeciei areata (boală autoimună ce se manifestă prin pierderea părului în diferite zone "spontane") şi sporirea creșterii părului cu până la 44% chiar după doar șapte săptămâni de tratament.

Îmbunătăţeşte digestia, stimulând mobilitatea intestinală şi producţie de sucuri gastrice şi bilă, fiind astfel ideală în cazurile de indigestie, crampe stomacale, colici, flatulenţe, senzaţie de vomă şi diaree.

- Îmbunătățește circulația sanguină. Ajută la micșorarea nivelului de presiune sanguină ridicată și poate fi utilizat pentru hipertensiune.

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat.

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie deoarece pot declanșa o criză.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Soria

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei esențial de lavandă 10 ml Essence

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.