Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ulei esențial de Cimbru Roșu 10 ml Essence

  • 100%
Producator: Soria
Greutate: 10ml
CodProdus: 6427088000755

Disponibilitate: In stoc

39,00 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente: 100% ulei esențial de Cimbru Roșu (Thymus zygis), obținut prin distilare.

Mod de utilizare: acest ulei se poate utiliza pentru uz extern.  Extern: Uz cosmetic, aromaterapie, masaj, inhalații. Aplicarea pe piele a uleiurilor: vă recomandăm să diluați în proporția de 3-5 picături de ulei esențial la 10 ml de ulei gras (de măsline, argan). Aromatizările cu uleiuri: cea mai simplă metodă este utilizarea lămpilor de aromaterapie, în vasul cărora se pun 30-50 ml de apă și 10 picături de ulei. Intern: Administrarea internă se face la recomandarea medicului specialist. 

Beneficii:

- Una dintre componentele stimulatoare ale uleiului de cimbru poate ajuta la îmbunătățirea circulației în corpul tău, ceea ce crește vindecarea și fluxul de sânge către extremități și zone care au nevoie de oxigenare. Acest lucru poate, de asemenea, proteja inima și reduce șansele de formare a cheagurilor de sânge, ajutând, de asemenea, să vă mențineți activi.

Unele dintre componentele volatile ale uleiului de cimbru, cum ar fi camfenul și alfa-pinenul, sunt capabile să consolideze sistemul imunitar cu proprietățile lor antibacteriene și anti-fungice. Acest lucru le face eficiente atât în interiorul cât și în exteriorul corpului, protejând membranele mucoase, intestinul și sistemul respirator împotriva infecțiilor potențiale. Proprietățile antioxidante ale acestui ulei ajută de asemenea la reducerea daunelor provocate de radicalii liberi.

În terapia de vapori, uleiul de cimbru poate fi de ajutor în bronșită, tuse, probleme respiratorii, sinuzite, congestie, dureri musculare și alte dureri.

În masaj, uleiul esențial de cimbru vă poate ajuta în afecțiuni ca artrită, bronșită, răceală, gripă, tuse, gută, contuzii, eczeme, dureri musculare, obezitate, dureri și reumatism.

- Cicatrizant - Aceasta este o proprietate extraordinară a uleiului esențial de cimbru. Această proprietate face ca cicatricile și alte pete urâte pe corpul tău să dispară. Este valabil și pentru semnele chirurgicale, leziuni accidentale, acnee, variola, pojar și alte răni.

- Aplicarea topică a uleiului de cimbru este foarte popular pe piele, deoarece poate vindeca rănile și cicatricile, poate preveni durerea inflamatorie, hidratează pielea și chiar reduce la minimum apariția acneei. Amestecul de proprietăți antiseptice și stimulanții antioxidanți din acest ulei vă poate păstra pielea în căutarea clară, sănătoasă și tânără pe măsură ce îmbătrâniți!

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat.

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie deoarece pot declanșa o criză.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator Soria

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei esențial de Cimbru Roșu 10 ml Essence

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.