Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ulei esențial de Cimbru 10 ml Essence

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Soria
Greutate: 10ml
CodProdus: 6427088000762

Disponibilitate: Nu este in stoc

22,70 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente: 100% ulei esențial de Cimbru (Thymus capitatus), obținut prin distilare.

Mod de utilizare: Intern: Administrarea internă se face la recomandarea medicului specialist. Extern: Uz cosmetic, aromaterapie, masaj, inhalații. Aplicarea pe piele a uleiurilor: vă recomandăm să diluați în proporția de 3-5 picături de ulei esențial la 10 ml de ulei gras (de măsline, argan). Aromatizările cu uleiuri: cea mai simplă metodă este utilizarea lămpilor de aromaterapie, în vasul cărora se pun 30-50 ml de apă și 10 picături de ulei.

Beneficii: 

Beneficiile de sănătate ale uleiului esențial de cimbru pot fi atribuite proprietăților sale ca antispastic, antireumatic, antiseptic, bactericid, bechic, cardiac, carminativ, cicatrizant, diuretic, emmenagog, expectorant, hipertensiv, insecticid, stimulant, tonic și substanță vermifugă.

- Una dintre componentele stimulatoare ale uleiului de cimbru poate ajuta la îmbunătățirea circulației în corpul tău, ceea ce crește vindecarea și fluxul de sânge către extremități și zone care au nevoie de oxigenare. Acest lucru poate, de asemenea, proteja inima și reduce șansele de formare a cheagurilor de sânge, ajutând, de asemenea, să vă mențineți activi.

Unele dintre componentele volatile ale uleiului de cimbru, cum ar fi camfenul și alfa-pinenul, sunt capabile să consolideze sistemul imunitar cu proprietățile lor antibacteriene și anti-fungice. Acest lucru le face eficiente atât în interiorul cât și în exteriorul corpului, protejând membranele mucoase, intestinul și sistemul respirator împotriva infecțiilor potențiale.

- Ulei esenţial ajută la vindecarea rănilor și a cicatricilor, prevenirea durerii inflamatorii, hidratarea pielii și chiar poate reduce la minimum apariția acneei. Amestecul de proprietăți antiseptice și stimulente antioxidante îţi va păstra pielea sănătoasă și tânără!

- Caryophyllenele și camphenele, împreună cu alte câteva componente, conferă proprietăți antibacteriene. Acest lucru este deosebit de benefic în tratarea infecțiilor bacteriene cum ar fi colita B, colica renală, infecții bacteriene la nivelul organelor genitale, intestinelor și sistemului respirator, precum și la expunerea exterioară a rănilor. Uleiul esențial de cimbru este un antiseptic bun și protejează rănile și muşcăturile împotriva infecțiilor.

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat.

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie deoarece pot declanșa o criză.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Soria

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei esențial de Cimbru 10 ml Essence

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.