Ulei cocos RBD fara gust, fara miros Divine

Producator: Nu
Greutate: Nu
CodProdus: 6427088000106

Disponibilitate: In stoc

23,50 RON

Descriere produs

Detalii

Uleiul de cocos RBD obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos, filtrat, curatat si dezodorizat pana cand devine fara gust si fara miros.

Uleiul este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid.

A se pastra la loc uscat si racoros.

A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Este recomandata folosirea produsului ca produs cosmetic(ingrijirea parului, hidratare a scalpului), ingredient pentru produse cosmetice(sapun,creme,lotiuni) sau ca aliment.

Punct de topire: 25 de grade.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ulei cocos RBD fara gust, fara miros Divine

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating