Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Turmeric pulbere bio 50g BioPlanet

  • BioProdus certificat bio
Producator: BioPlanet
Greutate: 50 g
CodProdus: 5902741007162

Disponibilitate: In stoc

6,60 RON

Descriere produs

Detalii

Turmericul este un condiment care se poate folosi pentru asezonarea diverselor preparate culinare, sosuri, preparate pe bază de carne sau legume. De asemenea, poate fi folosit drept colorant.

Ingrediente: turmeric* 100%. *din agricultură ecologică.

Mod de utilizare: Doza adecvată pentru turmeric va depinde parțial de greutatea și nivelul metabolic, precum și de forma pe care o alegeți. Pudra se poate administra câte o jumătate de linguriţă de trei ori pe zi în amestec cu suc de fructe (morcov, măr, portocale, struguri) sau legume.

Beneficii:

Turmericul are în componența sa niște substanțe active puternic antioxidante, cea mai importantă fiind curcuminul (curcumina). Antioxidanții combat radicalii liberi care deteriorează membranele celulelor și afectează ADN-ul celular, putând conduce chiar la distrugerea celulei în totalitate. Antioxidanții pot reduce sau chiar preveni daunele produse de radicalii liberi.

În plus, curcuma scade în corp nivelul a două enzime care conduc la inflamație. Previne de asemenea formarea de cheaguri de sânge care riscă să conducă la infarct sau la atac vascular.

Curcumina acționează și  un puternic anti-inflamator. Studiile arată  dacă acesta ajunge în concentrații optime în țesuturi ea combate orice tip de inflamațieincluzând aici chiar și pe cele din bolile acute precum boală inflamatorie intestinalăpancreatităartrită și uveită cronică anterioară.

Protejează ficatul - curcuminul previne apariția tulburărilor hepatice și ajută ficatul  funcționeze optim.

- Previne anemia - turmericul este o sursă bogată de fier și poate preveni apariția anemiei.

Tratează problemele digestive - unele studii susțin că turmericul poate contribui la ameliorarea simptomelor colonului iritabil.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Bio
Producator BioPlanet

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Turmeric pulbere bio 50g BioPlanet

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.