Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Toc din bambus pentru periuța de dinti pentru copii The Humble Co.

  • 100%
Producator: The Humble Co.
Greutate: Nu
CodProdus: 7350075692000

Disponibilitate: In stoc

26,50 RON

Descriere produs

Detalii

Față de casetele clasice din plastic, această casetă este făcută 100% din bambus biodegradabil și durabil, plantă cu cea mai mare viteză de creștere de pe pământ. Bambusul are proprietăți antibacteriene naturale, astfel nu este nevoie de a utiliza îngrășăminte sau pesticide, în timpul cultivării sale.

Beneficii:

- Bambusul lasă periuța de dinți să respire, fiind totodată etanș și protejând bagajele din jur.

Este un produs vegan antibacterial din comerțul echitabil, un loc sigur pentru păstrarea periutei dumneavoastră pe parcursul călătoriilorExecutată 100% din bambus marca Moso, cutia prezintă perforații astfel încât este bine ventilata și nu există pericolul  această  înceapă  miroasă în timp ce se află pe drum.

- Certificare și verificare BPA free, Vegan, Cruelty-free.

- Bambusul este o resursă naturală care se dezvoltă și crește foarte repede. Este un simbol al înţelepciunii chinezeşti, reprezentând duritatea, rezistenţa, dar şi capacitatea de a ceda şi de a rămâne totuşi pe poziţie. Este o materie primă universală. Calităţile sale terapeutice sunt recunoscute de medicina tradiţională chineză. Este un dar oferit de natură. Ușor regenerabil și foarte îndrăgit datorită flexibilității, proprietăților ecologice și eleganței sale.

Bambusul are proprietăţi antibacteriene naturale, ceea ce inseamnă că nu este nevoie de a utiliza îngrăşăminte sau pesticide în timpul cultivării sale.

Precauții: Este un produs natural, va rugăm  nu depozitați permanent periuță de dinți udă în această cutie.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator The Humble Co.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Toc din bambus pentru periuța de dinti pentru copii The Humble Co.

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.