Toc din bambus pentru periuța de dinți pentru adulți The Humble Co.

  • 100%
Producator: The Humble Co.
Greutate: Nu
CodProdus: 7350075691997

Disponibilitate: In stoc

26,50 RON

Descriere produs

Detalii

Față de casetele clasice din plastic, această casetă este făcută 100% din bambus biodegradabil și durabil, plantă cu cea mai mare viteză de creștere de pe pământ. Bambusul are proprietăți antibacteriene naturale, astfel nu este nevoie de a utiliza îngrășăminte sau pesticide, în timpul cultivării sale.

Beneficii: 

- 100% reciclabil, interiorul casetei este făcut din hârtie și este compostabil.

Tocul din lemn de bambus este special creat pentru protecția periutelor de dinți din gama The Humble. Bambusul lasă periuță de dinți  respire, totodată etanșMaterialul este foarte ușorCa atare excelent pentru voiaje lungi sau scurte unde periuță de dinți este un accesoriu de nelipsit.

Humble Co. creează produse care sunt sănătoase pentru tineîn același timp și protejează planetă.

- Bambusul este o resursă naturală care se dezvoltă și crește foarte repede. Este un simbol al înţelepciunii chinezeşti, reprezentând duritatea, rezistenţa, dar şi capacitatea de a ceda şi de a rămâne totuşi pe poziţie. Este o materie primă universală. Calităţile sale terapeutice sunt recunoscute de medicină tradiţională chinezească. Este un dar oferit de natură, ușor regenerabil. Foarte îndrăgit datorită flexibilității, proprietăților ecologice și eleganței sale.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator The Humble Co.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Toc din bambus pentru periuța de dinți pentru adulți The Humble Co.

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.