Spray Bio pentru nas și sinus cu miere de manuka IAA 10+ 15ml C&C

  • BioProdus certificat bio
Producator: C&C
Greutate: 15 ml
CodProdus: 3760123181570

Disponibilitate: In stoc

48,20 RON

Descriere produs

Detalii

Regășiți eficacitatea antibacteriană unică a mierii de manuka IAA 10+ combinată cu puterea de acțiune al uleiului esențial de manuka sălbaticîntr-un spray ce curatăpurifică și protejează căile nazale. Creat în mod special pentru o eficacitate optimă, mierea de manuka IAA 10+, uleiurile esențiale de manuka sălbatic, de eucalipt și de propolis bio francez acționează în sinergie pentru a va elibera chiar de la primele utilizări. Nu conține alcool.

Ingrediente: apă distilată de miere de manuka organică *, miere de manuka IAA 10+, extract apos de propolis organic francez *, sorbat de potasiu, acid citric, sare de Himalaya roz, ulei esențial de manuka sălbatică, ulei esențial de eucalipt organic *. * Ingrediente din agricultură ecologică. 

Mod de utilizare: Pulverizați de 1-2 ori în fiecare nară, de 3-6 ori pe zi.

Beneficii: 

- Spray organic care purifică, curăță și protejează trecerea nazală și sinusul.

- Formulare fără alcool pentru a proteja cavitatea sinusală sensibilă îmbogățită cu sare roz din Himalaya pentru a facilita curgerea nazală ușoară și uleiul esențial de eucalipt organic pentru a se decongestiona ușor.

Acest spray organic certificat de Ecocert este un concentrat de ingrediente active riguros selectate, care acționează în sinergie pentru a curăța, purifica și proteja foarte eficient pasajele nazale și sinusurile și preveni alergiile de primăvară. 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Bio
Producator C&C

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Spray Bio pentru nas și sinus cu miere de manuka IAA 10+ 15ml C&C

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.