Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936
Nou

SPIRULINA PULBERE RAW BIO 250GR OBIO

  • BioProdus certificat bio
  • RawAlimente neprocesate de origine organica
Producator: Bio Holisitic
Greutate: Nu
CodProdus: 6426333000335

Disponibilitate: In stoc

40,00 RON

Descriere produs

Detalii

Spirulina provine dintr-o alga naturala (cyanobacteria) deosebit de bogata in nutrienti si proteine. Atunci cand este recoltata corect din bazine de apa necontaminate este una dintre cele mai potente surse disponibile de nutrienti.

Este alcatuita in cea mai are parte din proteine si aminoacizi esentiali si este recomandata in mod special celor vegetarieni datorita continutului ridicat de fier.

Este consumata adesea si datorita continutului de vitamina B12 desi inca exista multe dezbateri pe acest subiect.

Concentratia mare de proteine si fier o recomanda cu caldura in perioada sarcinii, dupa interfventii chirurgicale sau oricand avem nevoie de o imunizare a organismului.Beneficii:contine 65% proteine si aminoacizi esentiali inclusiv acidul gamalinoleic (GLA) recunoscuta pentru efectul anti

inflamatorcontine Omega 3-6-9 in special Omega 3este extrem de bogata in clorofila care ajuta la eliminatrea toxinelor din sange si ajuta la intarirea sistemului imunitarare o concentratie mare de fier usor asimilabil fiind foarte buna in timpul sarcinii sau pentru anemie deoarece nu provoaca constipatiieste o excelenta sursa de nutrienti

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Bio, Raw
Producator Bio Holisitic

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: SPIRULINA PULBERE RAW BIO 250GR OBIO

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.