0726 338 936 (L-V | 9:00-16:30)
Nou

Spirulină, 120 capsule

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Dr.Green
Greutate: Nu
CodProdus: 6426070001893

Disponibilitate: In stoc

42,00 RON

Descriere produs

Detalii

Spirulina este o micro-alga de culoare verde-albastruie, alcatuita aproape in intregime din principii active, adica din aminoacizi, polizaharide, minerale, vitamine, clorofila, enzime. Numele Spirulinei provine de la forma spiralata a acesteia, fiind o alga specifica lacurilor cu apa dulce.

Dupa ce este recoltata, este transformata intr-o pasta, apoi este lasata se se usuce, dupa care este maruntita, ca in final sa fie transformata in capsule.Timp de secole, spirulina a fost folosita de popoarele din Africa si din America Centrala si de Sud, atat pentru proprietatile sale medicinale, cat si pentru cele nutritive.

Este, incontestabil, o sursa de vitalitate si de energie, persoanele care consuma comprimate de spirulina resimt o stare generala de bine si o crestere a vitalitatii.

Daca o planta medicinala obisnuita contine pana la 10% principii active, spirulina are o concentratie de substante vindecatoare de peste 70%, fiind o campioana absoluta in acest domeniu. Mod de utilizare: Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi. Ingrediente/capsula: Spirulina (Spirulina platensis), pulbere: 420mg; capsula tare de gelatina.

Actiuni fiziologice: Contribuie la functionarea normala a glandei tiroide, la mentinerea continutului normal de fier in organism, la mentinerea unei greutati corporale normale; sustine capacitatea de aparare a organismului; contribuie la mentinerea in limite normale a lipidelor totale, a colesterolului si a glicemiei; contribuie la dezvoltarea normala a florei intestinale.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Dr.Green

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Spirulină, 120 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.