Sosul Aioli cu usturoi este potrivit pentru a acompania și asezona diferite tipuri de mâncare, aperitive, dressinguri sau sosuri. Este potrivit și pentru persoanele vegane, având un gust bun de usturoi și ulei de măsline.
Ingrediente: ulei de floarea soarelui, apa, ulei din seminte de rapita, sirop de orez, pasta de usturoi, ulei de masline, otet, amidon din orez, sare de mare, pudra de ceapa, seminte de mustar, otet de mere, acid citric, agent de ingrosare ( guma xanthan), sirop de agave, piper alb, fenicul ,seminte de coriandru.
Produs bio vegan.
Beneficii:
- Usturoiul are un puternic efect antiinflamator, ajutând organismul să lupte contra alergiilor..
- Usturoiul poate ajuta în lupta contra bacteriilor, fungilor și infecțiilor cu viermi și poate ucide bacterii precum E. coli sau Salmonella.
- Acest sos este foarte versatil, fiind potrivit la orice tip de mâncare.
- Usturoiul are efecte antioxidante, protejând celulele de acțiune nocivă a radicalilor liberi.
- Usturoiul scade nivelul colesterolului dăunător organismului.
Acest site utilizează cookie-uri. Multe dintre ele sunt necesare pentru operarea site-ului web și a funcțiilor sale, altele sunt utilizate în scopuri statistice sau de marketing. Prin decizia "Accept doar cookie-urile esentiale" va vom respecta confidentialitatea si nu vom seta cookie-uri care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului.
Essential
Statistics & Marketing
Acceptă toate
Acceptă doar cookie-urile esențiale
Setări privind confidențialitatea
save & close
Essential
Cookie-urile esențiale permit funcții de bază și sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului web.
arată informații
Statistics & Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate de către terți sau editori pentru a afișa publicitate personalizată. Acestea fac acest lucru prin urmărirea vizitatorilor pe diferite site-uri web.