Sevă de mesteacăn 1 l Bielorusa

Producator: Bielorusa
Greutate: 1l
CodProdus: 4810074008767

Disponibilitate: Nu este in stoc

14,80 RON

Descriere produs

Detalii

Seva de mesteacăn este cunoscută pentru capacitățile sale deosebite care au fost testate de-a lungul anilor prin numeroase studii medicale și se poate utiliza atât intern, cât și extern. Seva de mesteacăn, este printre primele forme de vitamine, de care putem să ne bucurăm odată cu renașterea naturii, fiind una dintre cele mai bune substanțe dietetice și energizante, având un important conținut de: glucoză și fructoză, aminoacizi, vitamine și minerale valoroase (potasiu, calciu, sodiu, magneziu, fier, mangan şi cupru). 

Ingrediente:  sevă de mesteacăn. 

Mod de utilizare: se recomandă consumul a câte 1 litru pe zi , timp de 2-3 săptămâni.

Beneficii:

Mesteacănul conține principii active care au acțiune diuretică, antiinflamatoare și antibacteriană, prin urmare se poate utiliza în tratarea și prevenirea cistitei

Combate reumatismul, dacă se administrează 1 litru pe zi timp de 3 săptămâni, iar pentru intensificarea efectului se pot aplica și cataplasme cu pulbere de scoarță de mesteacăn.

 În bolile de ficat, este ideal consumul a câte o cană de suc proaspăt de mesteacăn sau infuzie de mesteacăn de cel puțin 3 ori pe zi.

Pietrele la rinichi pot fi eliminate printr-o cură de 20 de zile cu sevă de mesteacăn, pe care o puteţi găsi în magazinele cu specific naturist. În prima zi se consumă 0,5 litri, în a doua zi, 0,6 litri, până ajungeţi în cea de a cincea zi la un litru, cantitate ce se va bea vreme de zece zile, după care scade gradat cu câte 0,1 litri pe zi, aşa încât în ultima zi de cură să se consume din nou 0,5 litri de sevă.

- Duce la vindecarea psoriazisului - se pun pe leziunile produse pe piele comprese cu sevă de mesteacăn, ce se ţin vreme de o oră. În paralel se face o cură internă cu câte un litru de sevă pe zi. Efectul antibacterian se va face simţit din plin la nivelul pielii afectate!

Seva de mesteacăn are o extraordinară forţă de a purifica organismul. Un litru pe zi din acest remediu, consumat intern, elimină apa suplimentară din organism, amplifică tranzitul intestinal şi accelerează metabolismul. 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Bielorusa

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Sevă de mesteacăn 1 l Bielorusa

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.