Ramburs

Sistemul de ramburs

Presupune plata contravalorii comenzii in momentul ridicarii coletului.

Veti achita suma totala scrisa pe Factura Fiscala/Sumarul Comenzii la Posta Romana sau la agentul de livrare in momentul in care doriti sa intrati in posesia coletului. Plata este de tip numerar.

Plata online cu cardul

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online.

Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO.

In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra.

Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Dr.Green sau oricaror altor persoane neautorizate.

Retur

 Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate anuntand telefonic acest lucru.

Garantii

 Noi garantam pentru produsele noastre. Daca din orice motiv nu esti multumit de ele le poti returna respectand conditiile prezente in termeni si conditii.

Cum cumpar?

 Pentru a găsi un produs, căutaţi-l din partea stângă a siteului după afecţiuni, categorii, etc. sau folosind căsuţa "Caută" din partea de sus.

Ca să alegeţi un produs, apăsaţi pe "Adaugă în coş" sau pe "Adaugă în coşul tău" din dreptul acelui produs. Dupa ce aţi ales toate produsele ce doriţi să le cumpăraţi, apăsaţi pe "Cumpără aceste produse!" din "Coşul tău de cumpărături", apoi urmaţi paşii.

Când apare "Iti multumim pentru comanda efectuata!" inseamna ca ati realizat comanda cu succes.

De asemenea, dacă nu vă descurcaţi să plasaţi o comandă folosind siteul, puteţi comanda telefonic la numărul afişat pe pagina oricărui produs.

Cum platesc?

 Plata se poate face onlice cu cardul cu ajutorul procesatorilor nostrii de plati, prin ramburs sau prin virament bancar.

Livrare

Livrarea este de 15 lei, taxa unica catre orice localitate din Romania si se va face cu fan curierul. Livrare gratuita la comenzi de pe 150 lei.

Cariera Dr.Green

 Daca doriti sa va alaturati echipei Dr.Green va asteptam sa trimite-ti un CV la recrutari@dr-green.ro