Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Servețele bio pentru bebe, cu miere de manuka IAA 10+ 40 buc C&C

  • BioProdus certificat bio
Producator: C&C
Greutate: 40 buc
CodProdus: 3760123181747

Disponibilitate: In stoc

27,00 RON

Descriere produs

Detalii

Șervețele pentru bebeluși, cu miere de Manuka, curată delicată și linistete pielea fragilă a bebelușului. Pentru a curăța corpul copilului, fața și fesele. IAA îmbogățit cu miere de manuka și calmant aloe vera. Biodegradabil, din bumbac organic. Testat sub supraveghere medicală. Formulă lor cu toleranță ridicată este bogată în miere de Manuka IAA10+, recunoscută pentru propietatile sale antibacteriene unice și în aloe vera bio, cu rol calmant. Formulă a fost testată și îmbunătățită sub control medical, pentru a va garanta o siguranță optimă de utilizate. Șervețelele noastre sunt 100% bumbac bio garantat, fără alcool, fără parabeni și biodegradabile.

Ingrediente: apă,glicerină,miere,parfum, benzat de sodiu, suc de frunză de aloe barbadensis, acid levulinic.

Mod de utilizare: Folosiți șervețele bio pentru bebeluși cu miere de Manuka de fiecare dată când se schimbă scutecul copilului sau în orice moment al zilei pentru a curăța scaunul, corpul sau fața. Nu necesită clătire.

Beneficii: 

- 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală. 20% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică.

Șervețele organice pentru bebeluși cu miere de Manuka curăță și calmează pielea fragilă a bebelușilor datorită formulei lor naturale.

Șervețele organice pentru copii, fără alcool, paraben și fără alergeni, sunt ideale pentru spălarea, corpul și fesele copilului.

Fabricate din bumbac 100% organic și biodegradabil, sunt îmbogățite cu miere Manuka IAA10 + cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, vindecătoare și protectoare. 

Formula lor blândă pe bază de ingrediente active 100% naturale este certificată organic de Ecocert.

- Sunt perfecte pentru igiena delicată a bebelușilor și copiilor mici datorită formulei lor de toleranță ridicată.

Fără parabeni, fără alergeni, fără alcool.

- Indicele IAA 10+ indică faptul că mierea de Manuka folosită are o acțiune bactericidă identică cu o soluție apoasă 10% de fenol.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Bio
Producator C&C

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Servețele bio pentru bebe, cu miere de manuka IAA 10+ 40 buc C&C

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.