Semințele de in pot fi adăugate în cereale, supe sau în pâinea coaptă acasă. Gustul lor delicat nu oferă doar o masă bogată în fibre, ci și o masă deliciosă. Au un conținut ridicat de fibre. De asemenea, semintele de in sunt bogate în acizi grasi Omega-3 și Omega-6, vitamina C, vitamina E și vitaminele din complexul B, fibre solubile, proteine cu valoare biologică,mare, substanțe minerale (fier, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu), lignină (un fitoestrogen care acționează ca un antioxidant), mucilagii (substanțe cu efect laxativ ușor) și aminoacizi.
Ingrediente: semințe de in*, *provin din agricultură ecologică.
Poate conține urme de gluten, nuci, susan.
Beneficii:
îmbunătățesc digestia și ajută la buna funcționare a aparatului digestiv.
Mențin nivelul greutății și combat obezitatea și oferă o senzație de sațietate.
Reduc nivelul colesterolului rău.
Previn dezvoltarea celulelor canceroase și inhibă masele tumorale.
Calmează bufeurile în perioada menopauzei.
Scad tensiunea și protejează sistemul cardiovascular.
Se recomandă și în cazurile de colon iritabil sau probleme intestinale.
Utilizate și pentru bronșite cronice, ca expectorant.
Acest site utilizează cookie-uri. Multe dintre ele sunt necesare pentru operarea site-ului web și a funcțiilor sale, altele sunt utilizate în scopuri statistice sau de marketing. Prin decizia "Accept doar cookie-urile esentiale" va vom respecta confidentialitatea si nu vom seta cookie-uri care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului.
Essential
Statistics & Marketing
Acceptă toate
Acceptă doar cookie-urile esențiale
Setări privind confidențialitatea
save & close
Essential
Cookie-urile esențiale permit funcții de bază și sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului web.
arată informații
Statistics & Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate de către terți sau editori pentru a afișa publicitate personalizată. Acestea fac acest lucru prin urmărirea vizitatorilor pe diferite site-uri web.