Nou

Polen uscat poliflor 130g

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Apivitalis
Greutate: 130g
CodProdus: 6425050000123

Disponibilitate: Nu este in stoc

0,00 RON

Descriere produs

Detalii

Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei.

Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase.

Datorita conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, suplinește carențele alimentare și previne cancerul de sân sau osteoporoza. Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie în organism, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc in mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres sau persoanelor aflate în convalescență. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea. Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenti ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanti.

Polenul Crud se pastrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator .Acest produs al stupului este păstrat in forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă! Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului.

Câteva acțiuni benefice ale polenului asupra organismului :- Ameliorarea digestiei - reglează tranzitul intestinal, mai ales în cazurile de constipație cronică sau diaree, stimulează arderea grăsimilor și ajută la controlul greutății;- Ameliorarea funcționării sistemului imun și stimularea detoxifierii organismului; - Ameliorarea circulației sangvine sistemice;- Ameliorarea astmului;- Creșterea capacității de efort și îmbunătațirea performanței sportivilor;- Reducerea nivelului colesterolului; - Reducerea efectelor secundarea ale chimioterapiei;- Îmbunătățirea potenței și creșterea libidoului; Administrare: Doza recomandată în mod general este de două lingurițe pe zi, (5-10 grame).

Pentru persoanele cu stomac sensibil sau care nu au mai consumat polen crud sau care au o sensibilitate sporită la polenul uscat, este indicat să înceapă doar cu o linguriță de polen, ca apoi doza să fie mărită treptat. Consumul de polen crud nu este limitat doar adulților. Este recomandat și copiiilor, deoarece suplimentează lipsa de vitamine B și ajută la completarea deficitului de proteine. De asemnea, polen crud este recomandat femeilor gravide pentru suplimentul de vitamine, minerale și amino-acizi. Recomandam cure de cel putin 6 săptămâni în lunile februarie-martie, respectiv octombrie-noiembrie, pentru că pregătesc organismul să facă față asteniilor de primavară, respectiv anotimpului rece.

Sunt indicate pe toată perioada anului pentru că fortifică sitemul imunitar și intregul organism. Polenul crud este doza dumneavoastră zilnică de energie. În cazul afecțiunilor grave este indicat și vă recomandăm să consultați un medic specialist, apifitoterapeut.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Apivitalis

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Polen uscat poliflor 130g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.