Nou

Polen crud poliflor 250g

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Apivitalis
Greutate: 250g
CodProdus: 6425050000178

Disponibilitate: Nu este in stoc

0,00 RON

Descriere produs

Detalii

Polenul Crud este considerat unul dintre cele mai complete alimente datorita continutului sau bogat in amino-acizi, vitamine, minerale si lactobacili cu rol extrem de important in protectia si regenerarea florei intestinale.

Unul dintre cele mai importante efecte ale Polenului Crud este acela de a curăța colonul, însă acesta nu face doar atât ci, datorită enzimelor și lactobacililor din compoziția lui, el ajută la regenerarea florei intestinale și contribuie la reglarea tranzitului intestinal.

Acest lucru atrage dupa sine întărirea sistemului imunitar. Conținutul vitaminic (provitamina A, complexul de B-uri, vitamina C si E) ajută la suplimentarea organismului cu ceea ce are nevoie ca viața dumneavoastră sa fie plină de energie, de bună-dispoziție, lipsită de stres. Consumul de Polen Crud restaurează echilibrul organismului, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Polenul Crud este foarte bogat în complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12).

De asemenea, acesta conține și elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursă importantă de energie, ajutând la completarea carențelor de vitamine, proteine și minerale, astfel completând deficiențele unei alimentații deficitare, de care suferim cu toții. Fitosterolii continuți de Polenul Crud ajută la scăderea colesterolului și menținerea acestuia la un nivel mic, astfel Polenul Crud este un ajutor important pentru cei care suferă de afecțiuni cardio-vasculare sau ateroscleroza.

De asemenea, împreunăcu carotenoidele contribuie la buna funcționare a metabolismului celular. Polenul Crud și-a demonstrat utilitatea și în probleme ale prostatei, ajutând în prevenirea și tratarea cancerului și adenomului de prostată. De asemenea, consumul de Polen Crud are efecte pozitive și asupra afecțiunilor ficatului.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Apivitalis

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Polen crud poliflor 250g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.