0726 338 936 (L-V | 9:00-16:30)

Deodorant stick din piatră Alaun 120g Adams

  • 100%
  • FaraNu contin parabeni. Parabenii sunt esteri ai acidului p -hidroxibenzoic utilizati in calitate de conservanti
Producator: Adams Vision Srl
Greutate: 120g
CodProdus: 6424842003632

Disponibilitate: In stoc

10,80 RON

Descriere produs

Detalii

Piatră de alaun este o piatră de culoare albă, translucidă, cu un gust astringent, care este formată din săruri de aluminiu și de potasiu (sulfat dublu de aluminiu și potasiu).

Sărurile de aluminiu sunt o substanță total diferită de aluminiu sau amoniu.

Este o substanță naturală extrasă din mine și nu conține aluminiu, amoniu, clorură de aluminiu sau clorhidrat de aluminiu (considerat ca fiind una din cauzele cancerului mamar).

Ingrediente: alaun de potasiu. 

Mod de utilizare: se aplică pe pielea umedă, sau se umezește piatră, aceasta formând o peliculă fină, sărată, ușor alcalină, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosuri neplăcute. 

Poate fi utilizat: ca deodorant pentru reglarea transpirației și luptă împotriva mirosurilor neplăcute; ca after-shave pentru calmarea pielii; pentru prevenirea creșterii părului sub piele și oprirea sângerărilor de la tăieturile după ras sau epilat; pentru îngrijirea acneei; pentru calmarea iritațiilor datorate pișcăturilor de insecte etc. 

Recomandari: Piatra de alaun este un excelent deodorant natural folosit din cele mai vechi timpuri.

Piatra de alaun are capacitatea de a inhiba formarea bacteriilor rău mirositoare, prevenind astfel fermentația și mirosurile neplacute. Este garantat fără aluminiu, amoniu, coloranți, conservanți, derivați petrochimici. 

Testat sub control dermatologic. În plus alaunul are puternice proprietăți coagulante astfel se poate folosi pentru a opri micile sângerări cauzate de zgârieturi și calmează arsurile și iritațiile cauzate de bărbierit.

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural, Fara Parabeni
Producator Adams Vision Srl

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Deodorant stick din piatră Alaun 120g Adams

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.