Periute interdentare din bambus marimea 4 - 0,7mm

Producator: Nu
Greutate: Nu
CodProdus: 7350075693076

Disponibilitate: In stoc

23,50 RON

Descriere produs

Detalii

Periile interdentare biodegradabile de la Humble Co sunt proiectate pentru a fi ecologice, durabile şi reciclabile. Sunt potrivite pentru toate spaţiile interdentare de la 0,4mm la 0,7mm. Aceste perii interdentare sunt concepute numai din materiale naturale, fără riscuri pentru sănătate, pentru a putea curăţa spaţiile dificile dintre dinţi.

Perii sunt parţial făcuţi din nailon, care este în prezent cel mai eficient şi mai sigur material pentru o bună igienă dentară. Inventat în anii 1930, nailonul e un material durabil şi igienic. Brandul Humble Co a ales să utilizeze nailon - 6 pentru că acesta este cel mai moale nailon şi cel mai puţin absorbant şi care se păstrează curat mai mult. Acest nylon este fabricat de DuPont, cel mai mare producător de fire de nylon cu o experienţă de peste 70 de ani.

Mod de utilizare: introduceţi peria uşor în spaţiile interdentare, făcând o mişcare circulară mică. Deplasaţi înainte şi înapoi pentru a curăţa aceste spaţii dificile. Curăţaţi bine peria cu apă după fiecare utilizare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Periute interdentare din bambus marimea 4 - 0,7mm

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating