Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Periuță de dinți Soft Galben adulți Humble Brush

  • 100%
Producator: The Humble Co.
Greutate: Nu
CodProdus: 7350075690020

Disponibilitate: In stoc

18,70 RON

Descriere produs

Detalii

Periuța de dinți bio 100% cu mâner din bambus și peri creați special din nailon biodegradabil. Cerificare și verificare BPA free. Vegan, Cruelty-free.

Ingrediente: Periuță cu mâner 100% din bambus. 

Beneficii:

Humble Brush este o periuță de dinți care se va curăța la fel de bine și va dura la fel de mult ca periuța de dinți obișnuită din plastic, cu avantajul suplimentar de a fi mai bun pentru mediu.

Cu un mâner de bambus 100% durabil, Humble Brush este alegerea periuței de dinți ecologică și responsabilă din punct de vedere social, deoarece fiecare achiziție Humble finanțează proiecte în beneficiul copiilor nevoiași.

După ce peria de dinți este uzată, nu trebuie decât să separați capul care conține peri. Mânerul perii de dinți din bambus poate fi compostat cu ușurință, iar perii se duc la deșeurile menajere sau la reciclarea plasticului.

- Bambusul are proprietăți antibacteriene naturale, astfel încât nu este nevoie de a utiliza îngrășăminte sau pesticide în timpul cultivării sale.

Precauții: Din cauza faptului  perii se uzează în timp, medicii stomatologi recomandă schimbarea periutei de dinți la fiecare 3 luni.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator The Humble Co.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Periuță de dinți Soft Galben adulți Humble Brush

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.