Nou

Păstură 100 g

  • 100%
  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Apicola Pastoral- Georgescu
Greutate: 100g
CodProdus: 6420325000808

Disponibilitate: Nu este in stoc

32,30 RON

Descriere produs

Detalii

Despre produs:

Pastura este poate cel mai valoros produs al stupului, dar și cel mai puțin cunoscut.

Pastura este un polen modificat, care odată depus în faguri, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din cuib (stup), precum și datorită modului de conservare, suferă o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se în pastura.

Conținut și caracteristici:

Pastura este un produs natural, cu însușiri mult mai valoroase decât ale polenulu, datorită conținutului mai mare în glucide simple, vitamina K, enzime și aminoacizi, precum și a acidității sporite ce o face ușor de asimilat.

Fără de polen valoarea nutritivă, antibacteriană și antioxidantă este de 3 ori mai mare.

De asemenea, învelișul extern al polenului, exina, este deschis, determinând asimilarea mai ușoară de către organism.

Datorită cantității mari de acid lactic și proprietăților antibiotice, pastura poate fi păstrată timp îndelungat, fără a se observa modificări majore, cantitative sau calitative. Compoziția chimică a pasturii este urmatoarea:- carbohidrați (glucide) -- 35%;- lipide -- 1-6%;- carotenoizi( provitamina A-200-875 mg/kg;- vitamina E -- 1,7 g /kg;- vitamina C -- 6-200 mg /100g produs. Recomandări:Pastura acoperă toată gama de recomandări ale polenului: afecțiuni hepatice, anemii, stres, reumatism, reglarea tranzitului intestinal,

Afecțiunie de colon, mai ales cele însoțite de constipații (enterocolite, colite de fermentație sau putrefacție, constipații cronice de diverse etiologii), ajută la creșterea imunității și a rezistenței generale a organismului, însă, acțiunea ei este mult mai rapidă și mai puternică. Administrare: 1 linguriță/zi după sau între mesele principale.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural, Produs Romanesc
Producator Apicola Pastoral- Georgescu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Păstură 100 g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.