Parasite Stop 60 capsule NaturLine

Producator: NaturLine
Greutate: 60 cps
CodProdus: 6427088000052

Disponibilitate: In stoc

39,70 RON

Descriere produs

Detalii

Suplimentent alimentar antiparazitar puternic. Prin conținutul de usturoi şi din propolis favorizează eliminarea viermilor intestinali şi împiedică dezvoltarea altora noi. Propolisul este o inepuizabilă sursă de subtanțe bioactive necesare organismului, iar usturoiul este un remediu natural eficient pentru orice tip de paraziţi intestinali. Utilizat pentru reglarea tranzitului intestinal și refacerea mucoasei intestinale.

Compoziție/Capsulă(447,4mg): Pulbere din bulbi de Usturoi - 70mg, Pulbere din părți aeriene de Pelin - 70mg, Pulbere din muguri florali de Cuișoare - 50mg, Extract fluid de Propolis - 50mg, Extract apos 10:1 din semințe de grapefruit -50mg, Pulbere din părți aeriene de Cimbru - de - grădină - 30 mg, Capsulă - 97,4 mg.

Mod de administrare: 1 capsulă de 2 ori pe zi înainte de mesele principale. A se urma o cură de 2-3 luni.

Beneficii:

- Usturoiul are acțiune antibacteriană și protejează organismul împotriva stresului oxidativ.

- Usturoiul are capacitatea de a înlătura paraziții intestinali, reglând tranzitul și putând preveni reapariția acestora.

- Usturoiul, Cuișoarele și Cimbrul-de-grădină susțin digestia, îmbunătățind funcția digestivă și armonizând-o.

- Propolisul este un remediu perfect în combaterea paraziților mulțumită efectelor antiseptice, antiparazitare şi antibacteriene puternice.

- Cuișoarele au un puternic rol antiparazitar, o acțiune antiseptică ce ajută la combaterea infecțiilor și inflamațiilor și ajută la restaurarea florei intestinale.

Extractul de grapefruit este un puternic inhibator împotriva parazițiilor datorită antioxidanților și fi tonutrienților din componență, ajută la menținerea florei.

Contraindicații/Atenționări:  Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole și la celelalte componente ale produsului! A nu se administra gravidelor sau femeilor care alăptează!

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator NaturLine

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Parasite Stop 60 capsule NaturLine

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.