Natural Calm 60 capsule NaturLine

  • 100%
  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: NaturLine
Greutate: Nu
CodProdus: 6426316001151

Disponibilitate: In stoc

32,70 RON

Descriere produs

Detalii

Mod de utilizare: Cate 1-2 capsule, de doua ori pe zi.Ingrediente/capsula:

Griffonia (Griffonia simplicifolia), seminte, extract apos uscat cu min. 30% L-5-HTP / L-5-hidroxitriptofan: 225 mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), radacina, pulbere: 112,5mg; Magneziu marin, pulbere: 112,5mg*; capsula tare de gelatina.

*Doza maxima recomandata aduce 247,5 mg magneziu: 66%VNR(VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

Actiuni fiziologice: Contribuie la buna functionare a sistemului nervos; Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la mentinerea sanatatii psihice.Precautii si contraindicatii: A se utiliza cu prudenta de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.

Poate interactiona cu inhibitori ai monoaminoxidazei/MAOIs sau cu inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei/SSRIs, la administrare concomitenta.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Produs notificat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 9509/30.06.2016Mod de utilizare: Cate 1-2 capsule, de doua ori pe zi.Ingrediente/capsula: Griffonia (Griffonia simplicifolia), seminte, extract apos uscat cu min. 30% L-5-HTP / L-5-hidroxitriptofan: 225 mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), radacina, pulbere: 112,5mg; Magneziu marin, pulbere: 112,5mg*; capsula tare de gelatina. *Doza maxima recomandata aduce 247,5 mg magneziu: 66%VNR(VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

Actiuni fiziologice: Contribuie la buna functionare a sistemului nervos; Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la mentinerea sanatatii psihice.Precautii si contraindicatii: A se utiliza cu prudenta de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.

Poate interactiona cu inhibitori ai monoaminoxidazei/MAOIs sau cu inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei/SSRIs, la administrare concomitenta.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Produs notificat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 9509/30.06.2016

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural, Produs Romanesc
Producator NaturLine

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Natural Calm 60 capsule NaturLine

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.