Nou

MSM NATURAL 90 CPS

  • 100%
  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Nu
Greutate: Nu
CodProdus: 6426070000902

Disponibilitate: In stoc

39,00 RON

Descriere produs

Detalii

Are o formula complexa, asociind M.S.M.-ului (metil-sulfonil-metan) extracte de salcie, Gheara-diavolului, cartilaj de rechin, sofran-de-India.

Produsul este conceput pentru prevenirea si combaterea afectiunilor articulare cauzate de uzura, procese auto-imune sau degenerative si contine cele mai puternice remedii contra afectiunilor articulare.Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sulfura nemetalica foarte raspandita in natura.

Aceasta substanta are un rol esential in sustinerea proceselor de crestere si regenerare ale tesuturilor.

Descoperirea sa se datoreaza medicului american dr. Robert Herschler, iar in momentul de fata, datorita acestei descoperiri medicale, milioane de oameni din intreaga lume pot merge si pot efectua diferite activitati, in ciuda unor boli reumatice de care ei sufereau anterior.

Compozitie: M.S.M natural cistalizat: 470mg; Capsula tare de gelatina; Salcie (Salix alba), coaja, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicina-20mg; Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract apos uscat cu min. 2,5% harpagozide: 20mg; Cartilaj de rechin: 20mg; sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 20mg.

Mod de administrare: 2-4 capsule/zi.

Actiuni: Sustine functionarea normala a articulatiilor; contribuie la mentinerea unei morfologii normale a articulatiilor; contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural, Produs Romanesc
Producator Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: MSM NATURAL 90 CPS

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating