Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Miere Manuka 150+ MGO 500g Kai Ora

  • 100%
Producator: KaiOra
Greutate: 500g
CodProdus: 9421904401020

Disponibilitate: In stoc

144,00 RON

Descriere produs

Detalii

Mierea de manuka Kai Ora este recoltata doar în Nordul Îndepărtat, din arbustul salbatic și indigen, ce crește pe pământul sacru al tribului nostru Maori, din Noua Zeelandă. În aceasta zonă se produce mierea Manuka limitata de cea mai înaltă calitate, recoltându-se cu mandrie toată mierea noastră.  Mierea de Manuka este unul dintre ingredientele naturale, un remediu oferit de natură spre tratarea a diverse afecțiuni, atât cu uz intern, cât și extern. Se remarcă prin conținutul său nutrițional deosebit, fiind bogată în nutrienți, însă, lăudându-se mai ales cu proprietăți antibacteriene puternice, dar și cu proprietăți anticancerigene. Mierea Manuka are un gust dulce de durată cu ultimele note având tente amărui și note ierboase. Conținutul de Metilglioxal este MGO 150+, adică minim 510mg/kg.

Ingrediente: 100% Miere de Manuka MGO 150+.

Mod de utilizare: 10g pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Doza poate fi crescută, daca este necesar.

! Atenție: A nu se administra copiilor sub varsta de 1 an!

Beneficii:

- Este un supliment alimentar eficient, recomandat oricărei persoane, fără a suferi de o anumită afecțiune, prezentând conținut bogat de enzime, aminoacizi, și complexul B precum și cantitatea redusă de zaharuri, întărind sistemul imunitar.

- Combate afecțiunile respiratorii, calmează tusea și ameliorează durerile în gât.

Datorită proprietăților antibacteriene ieșite din comun, mierea de Manuka este foarte eficace în distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene și fungice, cum ar fi: E.coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori etc. Aceasta are uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice din farmacii.

- Poate elimina diferite probleme gastrice și intestinale, medicament natural pentru reducerea afecțiunilor intestinale cum ar fi aciditatea și refluxul gastric. Datorită efectelor antibiotice foarte puternice, mierea de Manuka este un medicament natural benefic în tratarea afecțiunilor gastro-intestinale: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), paraziți intestinali, gastroenterită.

Datorită numeroaselor proprietăți curative și efecte antivirale foarte puternice, mierea de Manuka este eficientă în susținerea și îmbunătățirea sistemului imunitar. Fie că vorbim despre astenie sau migrene, fie că vorbim despre o simplă durere în gât sau infecții acute ale sistemului respirator, mierea de Manuka poate fi un bun aliat în prevenirea, ameliorarea și tratatea celor mai grave probleme ce indică un sistem imunitar slăbit.

- Tratează afecțiuni ale cavității bucale – Datorită proprietăților sale antimicrobiene, mierea de Manuka împiedică formarea plăcii dentare, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele paradontozei.

- Este  utilizată și pentru diferite afecțiuni ale pielii: arsuri, eczeme, răni, tăieturi, infecții, Psoriazis, acnee, dermatite și erupții cutanate. 

- Eficient adjuvant în tratarea alergiilor sezoniere.

- Reduce inflamațiile – rolul antibacterian al mierii manuka a fost atestat și de National Cancer Institute, care recomandă consumul regulat, după chimioterapie, în cazul pacienților care suferă de cancer esofagian și cancer de stomac.

Scade colesterolul – studiile au arătat că prin înlocuirea zahărului cu mierea, nivelul colesterolului “rău” și a nivelului lipidelor din sânge scade vertiginos.  Totuși, e bine de știut că studiul a arătat aceste rezultate doar în cazul femeilor.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator KaiOra

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Miere Manuka 150+ MGO 500g Kai Ora

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.