Cremoasă și gustoasă, maioneza este utilizată în multe rețete, de la pizza sau sandvișuri la salate, dressinguri, sosuri și creme. Este ușor de combinat și cu diverse alte ingrediente și sosuri și poate avea și diverse beneficii pentru organism.
Maioneza fără ou este perfectă pentru persoanele vegane, ori pentru cele care țin post, ori au intoleranță și este considerată mai ușor de digerat.
Ingrediente: ulei de floarea soarelui*, apă, ulei din semințe de rapiță*, sirop de glucoză*, ulei de măsline*, oțet*, amidon din orez*, sare de mare*, pudră de ceapă*, semințe de muștar*, oțet de mere*, acid citric*, guma xanthan, sirop de agave*, piper alb*, fenicul*, semințe de coriandru*. *din agricultură organică.
Produs bio și vegan, fără lactoză și fără soia.
Beneficii:
- Este considerată agent împotriva atacului cerebral la femeile aflate la postmenopauză.
- Conține o cantitate mare de vitamina E, vitamină ce are rol benefic pentru sistemul respirator și cel cardiovascular.
- Este bogată în acizi grași Omega-3 și Omega-6.
- Prezintă un nivel moderat de vitamine și minerale precum: potasiu, fosfor, vitamina K și calciu.
Declarație nutrițională/100g:
Valoare energetică: |
2133kj/509,4kcal |
Grăsimi: |
52,1g |
din care acizi grași saturați: |
5,1g |
Carbohidrați: |
10g |
din care zaharuri: |
5,2g |
Fibre: |
0,5g |
Proteine: |
0,4g |
Sare: |
1,12g |