0726 338 936 (L-V | 9:00-16:30)

Magneziu + B6 30 cps Fares

  • 100%
  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Fares
Greutate: 30 cps
CodProdus: 5941141010792

Disponibilitate: In stoc

17,30 RON

Descriere produs

Detalii

Magneziu şi B6 susţin buna funcţionare a sistemului nervos şi contribuie la reducerea stărilor de oboseală. Magneziu susţine buna funcţionare a sistemului muscular şi contribuie la menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor.

Ingrediente: 

– Magneziu marin (extras din apa de mare, cu un total de cu 55% magneziu) 224 mg
– Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în min. 0,44% vitamina B6 153 mg
– Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în min. 4% magneziu 50 mg
– Extract uscat de orz verde (Hordei herba) standardizat în min. 10,6 mg/g magneziu 13 mg.
O capsulă conține 125,2 mg Magneziu, asigurând 33,3% din VNR* și 0,67 mg vitamina B6, asigurând 48% din VNR*.
(*VNR = valoare nutrițională de referință)

Mod de administrare: Copii 6-12 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Copii peste 12 ani și adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Nu se administrează mai târziu de ora 18. Durata curei: 1 lună. Cura se poate repeta după o pauză de o lună sau la nevoie.

Beneficii: 

- Magneziul este un macroelement mineral esențial organismului prin funcțiile îndeplinite și prin procentul relativ ridicat pe care îl reprezintă în structurile corpului. Rolurile magneziului sunt predominant metabolice, fiind implicat în producerea și transportul energiei necesare diverselor procese fiziologice. Este implicat în metabolismul lipidelor și glucidelor, catalizează,  și cofactor, o mare parte din reacțiile biochimice, are rol în contracția și relaxarea musculară. Printre cele mai cunoscute funcții sunt cele care implică homeostazia calciului și procesul de mineralizare, în care magneziul are un rol activ, reglând echilibrul calcic (prin favorizarea absorbției și metabolizării acestuia) și împiedică precipitarea lui cu formare de calculi (renali, biliari).

- Vitamina B6 îmbunătățește absorbția magneziului în organism.

- Magneziu marin este extras din apă de marefiind complet natural.

- Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) folosită în acest produs este o drojdie specială, îmbogățită cu magneziu și vitaminele B. în procesul natural de formare a drojdiei au fost adăugate mici cantități de magneziu și vitamine B, astfel încât drojdia rezultată are în compoziția  o cantitate crescută din aceste elemente.

- În componența prafului uscat de drojdie sunt prezente și alte minerale, mai ales potasiu, fosfor, fier, magneziu, iod, mangan, alături de vitamine, enzime și aminoacizi esențiali. Aceste minerale din drojdie sunt legate organic, eliberându-se treptat și fără a provoca stres oxidativ, formă organică fiind mult mai ușor de absorbit și utilizat de către organism decât cea anorganică.

- În fitoterapie se folosesc și se recomandă folosirea formelor uscate, selecționate, ale speciei Saccharomyces cerevisiae. Formele umede (vii) nu sunt recomandate pentru cură (sau  supliment în alimentație), deoarece produc fenomene fermentative nedorite.

- Orzul verde conține toți nutrienții și toate oligoelementele în proporții fiziologice: vitaminele din grupul B (B1, B2, B5, B6, B12), acid nicotinic, vitamina E, vitamina C și o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, cupru, bioflavonoide, polizaharide, polipeptide și clorofilă.

Contraindicații: Nu se recomandă în caz de insuficiență renală, hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcină și alăptare: Femeile însărcinate și mamele care alăptează pot lua câte o capsulă de 3 ori pe zi, timp de o lună

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural, Produs Romanesc
Producator Fares

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Magneziu + B6 30 cps Fares

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.