Loțiund hidratantă anti-insecte 100 ml Body Farm

Producator: Body Farm
Greutate: 100ml
CodProdus: 5204702502045

Disponibilitate: In stoc

27,00 RON

Descriere produs

Detalii

Loțiune spray îmbogățită cu uleiuri esențiale integrale de citronella (Cymbopogon Nardus), eucalipt (Eucalyptus Globulus) și extract din Aloe Vera. Acest spray hidratează și răcorește. Conține citronelol și geraniol, ingrediente cu acțiune insectifugă.

Ingrediente: Aqua, Alcohol Denat., Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycereth-26, Cymbopogon Nardus (citonella) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Aloe Barbadensis (aloe vera) Leaf Juice, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citral.

Mod de utilizare pentru copii: pentru protecție se poate pulveriza pe haine. Fără parabeni. Fără propilenglicol.

Beneficii:

- Citronella (Cymbopogon Nardus): În vechile culturi din India și Egipt, dar și în alte zone unde crește iarba speciei Cymbopogon, i se cunoștea efectul de a ține la distanță insectele, în special țânțarii. În acele timpuri, oamenii trăiau în aproprierea râurilor, a lacurilor sau a mării, acestea reprezentând sursa lor de hrană. În astfel de zone, insectele se dezvoltă din abundență și, odată cu înțepăturile, transmiteau oamenilor boli, de multe ori chiar mortale. De aceea folosirea acestor plante ca repelent al insectelor, în acele timpuri, era pentru oameni, o chestiune de viață și de moarte. Uleiul esențial de citronella se obține prin distilarea cu aburi a frunzelor plantelor din familia Cymbopogon, în special a speciei Cymbopogon Nardus, nativă din Sri Lanka și Java. Planta aromatică, perenă crește până la aproximativ 1m înălțime și este folosită tradițional ca ingredient popular în prepararea parfumurilor, săpunurilor și a loțiunilor pentru piele. Uleiul esențial de citronella este renumit pentru proprietățile sale deosebite de a respinge insectele. Este un pesticid bio cu acțiune non-toxică, fiind înregistrat și folosit în acest scop, în Statele Unite ale Americii, încă din 1948.

- Eucaliptul (Eucalyptus Globulus):  Cele mai importante calități ale eucaliptului sunt: antifingic, antibacterian, decongestionant, hipoglicemiant. În fitoterapie se folosesc frunzele aromate de pe ramurile mai bătrâne, ce trebuiesc culese vara. Uleiul esențial al eucaliptului intră în componența produselor cosmetice, ale cremelor pentru ameliorarea durerilor reumatismale și este utilizat cu succes în aromoterapie (în răceli, tuse, afecțiuni respiratorii).  Proprietățile eucaliptului: este antimicrobian, antibacterian; expectorant mucolitic, decongestionant nazal; antiseptic, antiviral, purifiant; antifungic, antiparazitar, antiputrescent; răcoritor, împrospătant; detensionant muscular; pozitivant, tonic; repulsiv pentru insecte.

 - Aloe Vera (Aloe Barbadensis): Pe lângă alte numeroase beneficii ale acestei plante, aloe vera este cunoscută și ca remediu împotriva înțepăturilor de insecte. De fapt, acest vechi remediu îl cunoaștem de la indienii din America. Acest popor înțelept foloseau gelul de aloe pe tot corpul, iar mirosul său specific îndepărta toate insectele, păzindu-i de mulțimea de țânțari prezenți în mlaștini, locuri unde aceștia găseau refugiu la atacurile oamenilor albi. Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale sucului de aloe sunt eficiente și după ce a avut loc înțepătura. Acest remediu este bun în special vara și în zonele cu climă umedă, unde sunt mulți țânțari.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Body Farm

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Loțiund hidratantă anti-insecte 100 ml Body Farm

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.