Nou

Lăptișor de matcă pur 10g

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Apivitalis
Greutate: 10g
CodProdus: 6425050000031

Disponibilitate: Nu este in stoc

0,00 RON

Descriere produs

Detalii

Lăptișor de matcă pur BIO este o substanță alb-gălbuie de consistență vâscoasă, secretată de glandele cefalice (glandele hipofaringiene și glandele mandibulare) ale albinelor și constituie regimul de hrană exclusiv al reginelor pe toată durata de viata a acestora.

Adulți:- În urma studiilor efectuate, s-a constatat că lăptișorul de matcă pur are o serie de proprietăți benefice, astfel încât consumul acestuia poate fi indicat în urmatoarele cazuri:

* Vitalizarea și creșterea imunității organismului- cura intensivă. Studii numeroase au constatat efectul imunostimulator și imunomodular al lăptișorului de matcă pur. Astfel de efecte au fost atribuite lăptișorului de matcă având în vedere conținutul acestuia de substanțe adaptagene cum ar fi proteinele și acizii grași. Se recomandă 2 cure anual, în special toamna și primăvara, pentru o perioadă de 3-4 săptămâni, timp în care se administrează între 2-4 grame/zi.

* Oboseala cronică, insomnii: - Lăptișorul de matcă pur este indicat în aceste cazuri datorită efectului vitalizant. Se vor efectua 2 cure anuale de câte 3 luni, pe parcursul cărora se administrează 1-3 grame/zi.

* Depresie: - consumul de lăptișor de matcă pur îmbunătățește tonusul psihic și mental, recomandându-se cure de 4 săptămâni, în care se administrează 2-3 grame/zi. Tratamentul se poate relua după pauze de 2 săptămâni.

* Ateroscleroza: - consumul lăptișorului de matcă pur poate conduce la scăderea nivelului colesterolului și a trigliceridelor, împiedicând totodată depunerea acestora pe vasele sangvine. Se recomandă cure de 6-8 săptămâni, perioadă în care se poate administra o cantitate de 1-2 grame/zi. Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an cu pauză de minim 1 săptămână între ele.

* Osteoporoza: - consumul de lăptișor de matcă pur poate favoriza secreția de estrogen, substanță care ajută la asimilarea calciului în oase. Se recomandă consumul zilnic a 1-2 grame, pentru o perioadă de 6-8 săptămâni, în cure bianuale.

* Menopauza: - în urma studiilor efectuate, s-a constatat că lăptișorul de matcă pur conține compuși cu activitate estrogenă, ceea ce indică faptul că poate avea un efect pozitiv în cazul tulburărilor menstruale, putând asigura echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauză. Se recomandă cure de 6-9 săptămâni, perioadă în care se administrează 1 gram/zi.

* Alhzeimer: - se recomandă cure de 2 săptămâni, perioadă în care se administrează 4-6 grame/zi. Se pot efectua 6 cure într-un an, cu perioade de pauză de 3 săptămâni între ele.

* Probleme de fertilitate la barbati: - consumul de lăptișor de matcă pur poate avea ca efect creșterea cantității de testosteron. Astfel, se recomandă cure de 10-12 săptămâni, perioadă în care se administrează 2 grame/zi.

* Probleme de fertilitate la femei: - se recomandă consumul lăptișorului de matcă pur în 4-6 cure anuale de câte 4 săptămâni, perioadă în care se administrează 2 grame/zi. Dupa o pauză de 4 săptămâni, tratamentul se reia.

* Reumatism: - se recomandă cure de 4-6 săptămâni, perioada în care se administrează 1-3 grame/zi.* Diabet:- se recomandă cure de 8 săptămâni, perioadă în care se administrează 2 grame/zi, putând avea ca efect benefic scăderea glicemiei.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Apivitalis

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Lăptișor de matcă pur 10g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.