0726 338 936 (L-V | 9:00-16:30)Cum platesc?  

lata se efectueaza in sistem ramburs (plata la primirea coletului), prin transfer bancar/ordin de plata, prin plata cu cardul . In cazul in care alegeti ca metoda de plata transferul bancar, va rugam sa faceti acest lucru numai dupa ce primiti confirmare telefonica din partea noastra.

Care sunt metodele de livrare?

Puteti alege ca produsele comandate sa fie livrate prin curier . De asemenea produsele pot fi ridicate din magazinele noastre ( la pret de magazin )

Cand primesc comanda?  

In functie de zona, comenzile dvs. vor fi livrate astfel:

- in Bucuresti si judetul Ilfov in 24-48 ore

- in tara in 24-72 ore.

Aveti un specialist care poate oferi recomandari?

Produsele de pe site-ul nostru sunt prezentate exact cu mentionarile producatorului, iar informatiile pe care ti le putem oferi sunt strict informatiile pe care le primim de la producatori. Pentru tratarea unei afectiuni sau pentru recomandari in acest sens, te rugam sa consulti un specialist inainte de achizitionarea oricarui produs din oferta noastra.

Ce fac in cazul in care coletul nu s-a livrat la timp?

In general, coletele pleaca din depozitul Dr.Green in cel mai scurt timp posibil. Pot aparea insa intarzieri din cauze exceptionale (conditii meteo extreme, de pilda), situatii in care vei fi anuntat din timp in legatura cu statusul comenzii tale.