Nou

HRI VITALION 50cps

Producator: Vitalion
Greutate: Nu
CodProdus: 5012689000290

Disponibilitate: In stoc

79,00 RON

Descriere produs

Detalii

Compozitie:

Tableta HRI-VITALION contine: mere, struguri, portocale, hibiscus, maceasa, floare de soc, beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de mangan monohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu, clorura de sodiu.

Indicatii:Tableta HRI Vitalion este esenta substantelor utile si tamaduitoare ale naturii.

Plantele utilizate la fabricarea tabletei Vitalion, corespund conditiilor stricte de bioproductie, iar in cursul prelucrarii lor substantele active valoroase sunt pastrate prin procedee unice.In zilele noastre bolile ca ateroscleroza si osteoporoza sunt considerate boli endemice, care se pot preveni sau trata cu Vitalion.

Tableta HRI Vitalion stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichiului, respectiv are efect benefic asupra cresterii masei osoase.Intareste sistemul imunitar, scade in mod drastic inflamatiile si durerile articulare.In caz de osteoporoza, organismul nu poate mentine echilibrul masei osoase, iar din aceasta cauza incepe procesul de pierdere osoasa.

Tableta HRI Vitalion a fost produsa pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabil sa determine depunerea calciului necesar in organism.

Substantele active continute se aduna in tubul digestiv, acolo unde se elimina mineralele, colecteaza aceste substante minerale, le "ambaleaza

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Vitalion

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: HRI VITALION 50cps

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating