Coș de cumpărături

Închide

Coșul de cumpăraturi este gol.

Intră în cont

Închide
Solaris Plant Srl

FAINA DE SOIA 500GR SOLARIS

7.20 RON  
economisește 0
Taxe incluse.


Share pe
Descriere

FAINA SOIA NEMODIFICATA GENETIC, 500 grameContinut faina soia bio :protide, lipide, glucide, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, vitaminele A, B1, B2, B12, C, D1,D2,D3, RH,K, lecitina.Actiuni faina soia bio

:Energizanta, remineralizanta, echilibranta celular, ajuta la cresterea scheletului osos, a masei musculare si sistemului nervos,imbunatateste digestia, circulatia sanguina, memoria, fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne, lapte si oua. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, 8 litri de lapte de vaca.Indicatii faina soia bio:Anemie, demineralizare, rahitism, decalcifiere, convalescenta, crestere, stress, alaptare, lauzie, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, renale, cardio-vasculare, surmenaj fizic si psihic, osteoporoza, deficit imunitar, ingrijirea pielii.Mod de preparare faina soia bio : ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, creme, mancaruri, aluaturi, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva

.RETETE faina soia bio:

1) LAPTE DE SOIA - 300 g faina de soia se pun in 0.5 I apa calduta. Se pastreaza 2-3h, apoi se stoarce prin tifon. Se mai adauga Vz I apa calda si se stoarce din nou. Lichidul astfel obtinut se consuma in 24h crud, simplu sau indulcit, ori in creme, budinci, grau, orez. Este de mare folos convalescentilor, copiilor, sportivilor, batranilor si lauzelor.

2) PATE DE SOIA - O cana cu faina de soia se lasa la inmuiat intr-un vas in care exista o cantitate de 3 ori mai mare de apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, amestecand continuu, adaugand atata apa cat sa aiba consistenta unui terci. Se ia de pe foc dupa 10 minute si se lasa la rece. Se adauga treptat cateva linguri cu ulei, se pun condimente, sare, patrunjel sau marar. Se serveste pe felii de paine coapta, stropita cu lamaie si garnisita cu ceapa.

3) CHIFTELE DE SOIA - Se inmoaie faina de soia in de 2 ori mai multa apa rece timp de 2h, pana devine ca un aluat. Se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si bine scurs, o ceapa taiata marunt, usturoi dat prin razatoarea mica, marar, patrunjel, doua linguri cu Digesta cremogende porumb, sare, condimente. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la rece.

Dupa 1 h se ia compozitia si se formeaza chiftele ce se prajesc in ulei de floarea soarelui presat la rece.

4) BUDINCa DE SOIA - Aceeasi compozitie ca la chiftele se pune intr-o forma unsa cu ulei si se coace la cuptor la foc potrivit, timp de 40-50 de minute.

5) GOMAJ COSMETIC - Se umezeste o lingura de faina cu apa si se maseaza obrazul. Curata in profunzime. Faina de soia (300 g la 201 apa) pusa in apa de baie hraneste, tonifica si regenereaza pielea, eliminand stresul.

6) UNT DE SOIA - Se amesteca 250 ml. de apa cu 2 linguri faina de soia intr-un vas si se fierbe pana se obtine o pasta. Se scade pe foc si se pune la racit, apoi se adauga uleiul foarte incet, amestecand continuu ca pentru pregatirea unei maioneze.

7) FURSECURI CU FAINA DE SOIA SI CURMALE:Ingrediente: 150g curmale, 1

7.20 RON
7.20 RON

Clienții au cumpărat și...

S-ar putea să-ți placă și...