Dulce de Ștevie, tinctură fără alcool 50 ml Dacia Plant

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Dacia Plant
Greutate: 50ml
CodProdus: 6421930770049

Disponibilitate: In stoc

9,80 RON

Descriere produs

Detalii

Stevia Rebaudiană este o plantă originară din America de Sud și populară de sute de ani în zona Braziliei și a Paraguayului. Extractul din stevie este un îndulcitor natural de 300 de ori mai dulce decât clasicul zahăr. Rădăcina era folosită pentru ungerea pielii. Rizomii conțin tanin, crizofaneină, gluco-emodină, reocrizina și gluco-reina.

Ingrediente: Glicerină vegetală (80%), apă purificată (17%), extract natural din ștevie (Stevia rebaudiana) (3%)

Mod de administrare: Intern - copii și adulți - sub formă de picături, după gust. Se folosește pentru îndulcirea alimentelor și a băuturilor. -25 de picături de Dulce de ştevie echivalează cu 1 linguriţă de zahăr.

Beneficii:

Se folosește pentru îndulcirea alimentelor și a băuturilor, după gust.

Stevia este înlocuitorul perfect al zahărului. Se recomandă îndulcirea alimentelor cu stevie în caz de diabet zaharat. 

Este un adjuvant eficient în caz de constipație, atonie digestivă, hepatită, răni etc, are un efect neglijabil asupra glucozei din sânge, deci pericolul creșterii în greutate scade.

Ștevia este un îndulcitor natural care are 0 calorii și care nu crește glicemia, având practic indice glicemic 0. Din contra prin proprietățile sale scade glicemia  și îmbunătățește funcționarea pancreasului.

Se recomandă în mod special persoanelor cu hiperglicemie și celor bolnave de diabet întrucât este un îndulcitor noncaloric.

Acest îndulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie  folosească îndulcitori sintetici de tipul aspartamului. Este un adjuvant în tratamentul enterocolitelor de fermentație și colon iritabil.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator Dacia Plant

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Dulce de Ștevie, tinctură fără alcool 50 ml Dacia Plant

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.