Drojdia uscată este o formă de drojdie de panificație care este disponibilă în formă de granule solide. Ea este produsă prin uscarea și prelucrarea celulelor vii de drojdie, ceea ce o face mai ușor de păstrat decât drojdia proaspătă. În plus, drojdia uscată poate fi păstrată la temperatura camerei pentru perioade lungi de timp, fară a-și pierde eficacitatea, în timp ce drojdia proaspătă trebuie refrigerată și utilizată în termen de câteva zile. În procesul de preparare a pâinii, drojdia uscată trebuie hidratată în apa călduță și lăsată să se activeze înainte de a fi adăugată la alte ingrediente.
Acest site utilizează cookie-uri. Multe dintre ele sunt necesare pentru operarea site-ului web și a funcțiilor sale, altele sunt utilizate în scopuri statistice sau de marketing. Prin decizia "Accept doar cookie-urile esentiale" va vom respecta confidentialitatea si nu vom seta cookie-uri care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului.
Essential
Statistics & Marketing
Acceptă toate
Acceptă doar cookie-urile esențiale
Setări privind confidențialitatea
save & close
Essential
Cookie-urile esențiale permit funcții de bază și sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului web.
arată informații
Statistics & Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate de către terți sau editori pentru a afișa publicitate personalizată. Acestea fac acest lucru prin urmărirea vizitatorilor pe diferite site-uri web.