Nou

DIABETICO 18 CAPSULE

Producator: Cici Tang
Greutate: Nu
CodProdus: 6931368310019

Disponibilitate: Nu este in stoc

43,20 RON

Descriere produs

Detalii

Diabetico 18cps Cici Tang

Recomandarea de consum Diabetico este facuta de dl. Tang care ne spune ca bolnavii de diabet au gasit prin acest produs naturist o rezolvare foarte buna a problemei de sanatate.

Pentru certificarea calitatii produsului am spicuit pentru dvs. si declaratia unui cumparator:Testati glicemia a doua zi dupa inceperea tratamentului cu diabetico si veti constata ca va trebui sa reduceti insulina pana la eliminarea ei completa din regim !

Chiar dupa 3 zile de la inceperea tratamentului cu Diabetico puteti scade insulina in timp de la caz la caz inlocuind-o total !- Diabetico este un produs verificat si avizat in laboratoarele Institului de Bioresurse Alimentare Aviz nr. 1314 din 16.09.2005

- Suplimente alimentare naturale extrase si purificate cu tehnologie inalta din duzini de plante din China

- Capsule diabetico Tang Xin sunt cele mai bune produse diabetice naturiste

- Au un bun efect de e regla zaharul din sange si sunt adecvate tuturor felurilor de diabet

- Diabetico este un produs natural ce a confirmat asteptarile a mii de oameni in suferinta , cu el viata ta se schimba in bine .

Compozitie/capsula:Pueraria Thunbergiana - 112mgRehmannia chinensis - 140mgOphiopogon japonicus - 100mgseminte de Coix Lachryma-jobi - 78mgpropolis - 6mgContinut minim in substante bioactive : 4,26 % puerarin ; 2,9 flavone totale ; 2,74 polizaharide .

Indicatii :Regleaza zaharul din sange si sunt adecvate tuturor felurilor de diabet

Mod de administrare :3 capsule / zi , in priza unica , sau 1 capsula de 3 ori/ zi .- capsulele Diabetico Tang Xin nu contin substante toxice si se pot administra concomitent cu alte medicamente.

Mod de ambalare: 18 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Cici Tang

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: DIABETICO 18 CAPSULE

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.