Crom Vegetal 60 capsule Naturline

Producator: NaturLine
Greutate: 60 cps
CodProdus: 6426831000547

Disponibilitate: In stoc

28,00 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente/capsulă: Drojdie de bere uscată și dezactivată, pulbere: 470 mg; capsulă de gelatină; Drojdie de bere, extract cu min. 2000 ppm Crom*: 30 mg* *doză zilnică recomandată aduce 60-120 mcg Crom, reprezentand 150-300% CNR (VNR=Valori nutriționale de referință cf. Regulamentului 1169/2011).

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea medicului câte 1 capsulă, de două ori pe zi.

Acțiuni fiziologice:

- Contribuie la dezvoltarea și funcționarea metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei în sânge.

- Ajută la transferul glucozei din sânge în celule, pentru a fi folosită în procesele energetice de sintetizare a grăsimilor, carbohidraților și chiar proteinelor.

- Ajutor în dezvoltarea masei musculare, în arderea grăsimilor și în creșterea arderii de carbohidrați, potrivit deci pentru sportivi, pasionații de fitness și de efort fizic, ori pentru persoanele care doresc să slăbească sau să mențină greutatea corporală în limitele sănătoase.

- Suplimentele de crom pot crește colesterolul "bun" (HDL colesterol), pot scădea trigliceridele și nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare și diabet.

După absorbție, acest mineral se acumulează în ficat, oase și splină.

- Ajută la reducerea poftei de mâncare a apetitului.

Precauții și contraindicații:

Persoanele cu diabet sau hipoglicemie, femeile însărcinate și copii sub 12 ani, trebuie să consulte medicul înaintea folosirii produsului.

Supradoza poate produce tulburări gastrointestinale.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator NaturLine

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Crom Vegetal 60 capsule Naturline

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.