Carbohidrati, proteine, fibre vitamine: A, B, C; minerale: mangan, potasiu, calciu, fosfor, un antioxidant puternic: glutation.
Istoric
Terapeutii medicinei traditionale chinezesti si indiene cunosc de mii de ani proprietatile curative ale acestui condiment aromat.
Cum actionează?
Stimuleaza functionarea sistemului nervos, are actiune antiseptica, are efect antimicrobian, are proprietati antioxidante puternice, are efecte afrodisiace.Pentru ce recomandamStimularea imunitatii organismului, stimularea digestiei.
Cum se consumă?
Cu precadere in preparatele dulci, prajituri, budinci, ceai de scortisoara, cure cu miere si scortisoara parti egale in amestec
Indicații:
Se folosește sub formă de pulbere la prepararea diferitelor dulciuri , fructe in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez si gris cu lapte.
Compoziție:
Nu contine aditivi și conservanti. 100% natural.
Scorțișoara are proprietăți tonice, revitalizante și afrodisiace.
Acest site utilizează cookie-uri. Multe dintre ele sunt necesare pentru operarea site-ului web și a funcțiilor sale, altele sunt utilizate în scopuri statistice sau de marketing. Prin decizia "Accept doar cookie-urile esentiale" va vom respecta confidentialitatea si nu vom seta cookie-uri care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului.
Essential
Statistics & Marketing
Acceptă toate
Acceptă doar cookie-urile esențiale
Setări privind confidențialitatea
save & close
Essential
Cookie-urile esențiale permit funcții de bază și sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului web.
arată informații
Statistics & Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate de către terți sau editori pentru a afișa publicitate personalizată. Acestea fac acest lucru prin urmărirea vizitatorilor pe diferite site-uri web.