Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Complex Omega 3 vegetal 45cps Famille Mary

  • BioProdus certificat bio
Producator: Famille Mary
Greutate: 45 cps
CodProdus: 3760115091443

Disponibilitate: In stoc

53,80 RON

Descriere produs

Detalii

Ingrediente/capsulă: ulei din semințe de in 200 mg, ulei din semințe de camelină 200 mg, lăptișor de matcă 100 mg, ceară de albine 36.25 mg, vitamina E 3.75mg. Capsula conține: gelatină, glicerină și apă.

 Mod de utilizare pentru adulți: 2 capsule pe zi, de preferință dimineața cu un pahar de apă.

 Beneficii:

- Îmbunătățiți-vă starea de spirit și sănătatea întregului organism, grație uleiului de in, combinat cu alte 2 ingrediente active naturale: uleiul de camelină și lăptișorul de matcă. Uleiurile de in și de camelină conțin Omega 3 vegetal, asigurând organismului acid alfa-linoleic.

- Consumul de Omega 3, fie că provine din alimentație, fie că e ingerat sub formă de suplimente alimentare, are o mulțime de beneficii pentru sănătate:

-întărirea sistemului imunitar

-prevenirea afecțiunilor aparatului cardiovascular

-întărirea sistemului nervos

-reglarea tensiunii arteriale

-prevenirea osteoporozei prin stimularea abosrbției de calciu la nivelul oaselor , contribuind totodată la sinteza colagenului

-reducerea inflamației la nivel articular esențială în tratamentul atritelor.

-prevenirea depresiilor

-benefic în afecțiuni digestive prin diversificarea florei intestinale

 - Lăptișorul de matcă, un combatant al stresului extern și al senzaților de anxietate, vine în completarea acestor capsule, bogate în vitamina E, ideale pentru calmul și bunăstarea dumneavoastră, necesare zi de zi.

- Studiile recente arată că acesta este foarte bogat în pro-hormoni (precursori ai hormonilor umani), vitamine, minerale, enzime și substanțe cu rol antimicrobian. Conține apă, circa 10-15% proteine, 10-15% glucide, 5% lipide, 2% alte substanțe. Are în compoziție toți aminoacizii esențiali și acizi cu acțiune antitumorală (acidul 10-hidroxi 2-decenoic), enzime și co-enzime, o peptidă de tip insulină, care îl recomandă în diabet indiferent de tip, substanțe heterociclice, acetilcolină (important neurotransmițător), oligoelemente (potasiu, fosfor, fier, calciu, siliciu), vitamine. Cel mai bine este reprezentat complexul vitaminic B.

- Are un conținut semnificativ de acetilcolină, care are rol de neurotransmițător. Această substanță este indispensabilă pentru starea de sănătate a sistemului nervos. Ea nu poate fi găsită în nici un alt produs natural. Asa se explică faptul că lăptișorul de matcă îmbunătățește scorul de sănătate mintală la persoanele vârstnice și le conferă o stare de bună dispoziție. De asemenea lăptișorul de matcă are rezultate bune și în cazul demenței.

- Se pare că numărul beneficiilor pentru sănătate ale lăptișorului de matcă sunt nelimitate, acesta având o acțiune benefică în aproape toate etajele ființei. Aceste studii sunt doar un mic eșantion de cercetare ce se petrece în întreaga lume cu privire la acest produs uimitor.

 Contraindicații: nu se recomandă persoanelor alergice la polen.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Bio
Producator Famille Mary

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Complex Omega 3 vegetal 45cps Famille Mary

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.