Complex Mincimel Zi și Noapte 30 cps Famille Mary

  • BioProdus certificat bio
Producator: Famille Mary
Greutate: 30 cps
CodProdus: 3760115091337

Disponibilitate: In stoc

53,90 RON

Descriere produs

Detalii

Perfecționați-vă silueta cu ajutorul complexului Mincimel Zi și Noapte cu dublă eficacitate: capsulele de zi drenează datorită guaranei și ceaiului verde cu un rol bine cunoscut în controlul greutății; capsulele de noapte opresc depozitarea grăsimii grație cicoarei, îmbunătățind tranzitul intestinal.

Ingrediente pentru capsula de zi: pudră din fibre de scacia, pudră din semințe de guarana 140 mg, extrat uscat de cafea verde, extract uscat din frunze de ceai verde 80 mg, extract uscat din oțet de cidru, extract uscat din frunze de ceai negru, pudră de lăptișor de matcă liofilizat 20 mg, stearat de magneziu (emulsificator). Învelișul capsulei este de origine vegetală: hipromeloză 75 mg. Ingrediente pentru capsula de noapte: clorură de potasiu, maltodextrină din porumb, acid linoleic conjugat, extract uscat din frunze de ceai mate verde, extract uscat din rădăcină de cicoare, extract uscat din citrice, extract uscat din frunze de mesteacăn, extract uscat din propolis. Învelișul capsulei este de origine vegetală: hipromeloză 75 mg. 

Mod de administrare: a se administra 2 cps Zi dimineața și 2 cps Noapte seara, cu un pahar de apă.

Beneficii:

Ceaiul verde este considerat de mulţi ca o armă secretă în scăderea în greutate. Unul dintre modurile prin care ceaiul susţine eforturile de slăbire este stimularea uşoară a vitezei de ardere a caloriilor din corp.

- Guarana, ceaiul verde, cicoarea în combinație cu propolisul și lăptișorul de matcă acest produs este ideal în programa dietei dumneavoastră. 

Contraindicații: Contraindicat persoanelor alergice la derivații de acid salicilic. 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Bio
Producator Famille Mary

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Complex Mincimel Zi și Noapte 30 cps Famille Mary

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.