Complex B MAX 60 capsule NaturLine

Producator: NaturLine
Greutate: 60 cps
CodProdus: 6426831000585

Disponibilitate: In stoc

37,80 RON

Descriere produs

Detalii

Alege un supliment alimentar pe baza complexului de vitamine B și bucură-te de multiplele beneficii ale acestor vitamine pentru sănătatea organismului tău.

Ingrediente/capsulă: Drojdie de bere, uscată și dezactivată, pulbere: 280 mg; Drojdie de bere, extract forte B 100: 140 mg*; capsulă tare de gelatină.* Doza zilnică recomandată aduce: vitamina B1: 1.42mg: 130% VNR; vitamina B2: 1,7 mg: 122% VNR; vitamina B3: 19mg: 119% VNR; vitamina B5: 7.11 mg: 118% VNR; vitamina B6: 1.88 mg: 134% VNR; vitamina B7: 62 mcg: 124% VNR; vitamina B9: 252 mcg: 126% VNR; vitamina B12: 2.64 mcg: 105% VNR.

Mod de utilizare: Câte 2 capsule pe zi.

Acțiuni fiziologice ale vitaminelor din Complexul B:

Complexul de vitamine B face parte din categoria celor mai importanți nutrienți pentru organism.

Un aport zilnic și corespunzător de vitamine B aduce multe beneficii, un risc mai mic de atac cerebral și o funcționare mai bună a metabolismului.

Complexul de vitamine B cuprinde o paletă diversificată de vitamine solubile în apă, esențiale pentru organism: B1, B2, B3,B5, B6, B7, B9, B12 .

Acțiuni fiziologice ale vitaminelor din Complexul B:

Vitamina B1 (Tiamină)

Vitamina B1 are un rol esențial pentru organism. Ajută la funcționarea în cantități optime a sistemului intelectual și o circulație mai bună a sistemului nervos.

Vitaminele B2 și B3 (Riboflavină și Niacina)

Vitamina B2 are un rol esențial de a transformă grăsimile hidraților de carbon și a proteinelor în energie. Pe de altă parte, vitamina B2 ajută organismul la controlul acidității, refacerea elasticității pielii și este recomandată pentru îngrijirea părului, unghiilor și a ochilor.

Vitamina B3 are un rol esențial asupra tegumentelor, combate apariția problemelor de piele, cum ar fi eczemele. În plus, vitamina B3 ajută foarte mult creierul să funcționeză în condiții optime.

De asemenea, ajută la calmarea durerilor de stomac .

Vitamina B5 și B6 (Acid pantotenic și Piridoxina)

Vitamina B5 are un rol esențial pentru producerea energiei și reglează metabolismul grăsimilor.De altfel, joacă un rol important în producerea hormonilor antistres și la păstrarea sănătății tegumentelor și a părului.

Vitamina B6 are un rol esențial de a îmbunătăți sistemul nervos și imunitar.

Vitamina B8 și B9 (Biotină și Folat)

Vitamina B8 are rolul de a scădea nivelul grăsimii în ficat, ajută la creșterea părului, crește pofta de mâncare, combate oboseala.

Vitamina B9 sau Acidul folic joacă un rol decisiv în dezvoltarea sistemului nervos şi osos al fătului, îmbunătăţeşte fertilitatea atât în cazul femeilor cât şi al bărbaţilor.

Vitamina B12 (Cobalamină)

Vitamina B12 are un rol esențial pentru organism, ajută la transportul oxigenului în sânge, contribuie la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos;  

Contraindicații: nu se cunosc.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator NaturLine

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Complex B MAX 60 capsule NaturLine

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.